Φίλη τρέχα! Τρέχα καλέ σου λέω! Από την Μαρίκα της γειτονιάς περίμενα τον ανταγωνισμό, από... τον Μύρωνα Στρατή μου ήρθε! Καλέ «κάρφωσε» τον δεσμό τoυ Άκη Πετρτετζίκη και της Demy! Κι εμείς οι απανταχού Κατίνες, χρυσό μου, πώς θα ζήσουμε; Κακούργες δολοφόνες θα γίνουμε;

«Η Demy είναι ένα φανταστικό κορίτσι, μια πραγματική νεράιδα που νομίζω ότι τα εχει και με έναν φίλο μου που μαγειρεύει πολύ καλά...», είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «MAD Radio» ο Μύρωνας και έγινε... Κατίνα!

Θα μου πεις τόσες και τόσες φορές είδαμε φωτό της Demy και του μάγειρα, αλλά ��όσες και τόσες φορές το είχαν διαψεύσει τα παιδιά – και γούστο τους, καπέλο τους, να μην αποκαλύψουν τα προσωπικά τους.

Τον Μύρωνα ποιός τον... εξουσιοδότησε να τα βγάλει όλα στη φόρα, μου λες;

«Ο Μύρωνας είναι ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό μιλάει αρκετά, έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει, δεν κολλάει πουθενά...», είπε η Demy από το ίδιο ραδιοφωνικό στούντιο.

Πολύ... κ(ιο)υρία μας βγήκες χρυσό μου – εγώ η showbitch, στη θέση σου, θα τον είχα ξεμαλλιάσει, ασχέτως που πλέον κουρεύτηκε και δεν διαθέτει την πάλαι ποτέ μαλλιούρα.
Μη σου πω ότι όλο και κάποιο μυστικό για τη σχέση του με την Συνατσάκη θα «κάρφωνα», έτσι, για να μάθει...