Στης κρίσης τον καιρό, η Ελένη Μενεγάκη τρώει με χρυσά κουτάλια και... το διαφημίζει κιόλας! Μωρέ καλά κάνει η κοπέλα – είναι ανάγκη όμως να λέει και να ξαναλέει στην εκπομπή της πόσες πολλές καραβίδες έχει;

Αφορμή για την... καραβιδομανία της παρουσιάστριας στάθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, που μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και έκανε μακ��ρονάδα του ψαρά (ναι καλέ, γιατί η μέση ελληνική οικογένεια αντέχει να πάρει μύδια, στρείδια, γαρίδες, καραβίδες κτλ).

Τι κι αν στις μέρες μας κάποιοι μόνο σάλτσα ντομάτας μπορούν να φτιάξουν;
Η Ελένη έλεγε και ξαναέλεγε για τις κόκκινες καραβίδες της, που ήταν ακόμα φρεσκότατες και ζωντανές όταν τις έβαλε στην κατσαρόλα και τις έσβησε με μπόλικο ούζο και τραπέζωσε 8 άτομα!

Τόσες πολλές καραβίδες είχε το Λενιώ που της έφταναν να ταΐσει ακόμα 4 άτομα, ενώ σήμερα πάλι καραβίδες θα φτιάξει!
Πώς τρως εσύ δυό μέρες φακές ή μπρόκολο νερόβραστο; Ένα τέτοιο πράμα!

Μωρέ τα... δουλεύει και τα παίρνει η Ελένη – είναι ανάγκη όμως να μας τα διαφημίζει κιόλας;