​Καθόμουν που λέτε χθες, Κυριακή μεσημεράκι και χαλάρωνα διαβάζοντας εφημερίδες. Κι εκεί που τις ξεφύλλιζα, τσουπ να σου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να δίνει συνέντευξη στη Real Life και να μιλά για χιλιοστή εκατοστή τρίτη φορά για τον σύζυγό της Θ. Σοφό.

«Ο Θέμης είναι τα πάντα για μένα» έγραφε φαρδύς πλατύς ο τίτλος κι εκεί ήταν που τα νευράκια μου άρχισαν να γίνονται κορδέλες. Αλλά επειδή ένας μικρ��ς μαζοχισμός με διακρίνει, το παραδέχομαι, συνέχισα η Showbitch να διαβάζω.

Και δυστυχώς και η υπόλοιπη συνέντευξη ήταν στο ίδιο στυλ. Πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Θέμης του ανακοίνωσε ότι βρήκε δουλειά, πόσο δεν στεναχωρήθηκε που έμειναν στην Αθήνα το καλοκαίρι, πως ότι είναι όλη της η ζωή, κτλ, κτλ, κτλ!!!!

Μας αποκάλυψε επίσης ότι είναι καλή νοικοκυρά και τον έχει το σύζυγο… Πασά, αλλά και ότι είναι sexy γιατί ο σύζυγός της, της το επιτρέπει!!!!

Κι εκεί ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Την έκλεισα την εφημερίδα και είπα να κάνω κάτι πιο ενδιαφέρον.

Διότι είπαμε το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς και η Σταματίνα το παρακάνει με την υπερπροβολή της οικογενειακής της ζωής.

Μπορεί η ίδια να μην το παραδέχεται, αλλά κάθε φορά οι οχτώ στις δέκα κουβέντες που θα πει θα είναι για τον Θέμη και την οικογένειά της.

Εντάξει… κι άλλες παντρεύτηκαν Σταματίνα μου, αλλά δεν έκαναν έτσι!