Το είδα κι αυτό και άρχισα να ανησυχώ ακόμα περισσότερο η Showbitch. Η Ελένη, το Λενιώ μας, η Μενεγάκη καλέ, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, η γυναίκα που τη θαυμάζουν εκατομμύρια κόσμου κυκλοφορούσε στην κρουαζιέρα της με τον καλό της με το ίδιο ακριβώς φόρεμα.

Καλέ, κοτζάμ βασίλισσα και δεν είχε δεύτερο συνολάκι για τις βόλτες της; Δεν ήξερε ότι οι παπαράτσι καραδοκούν; Στη Χαλκιδική φόρεσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα με λουλουδάκια για να πάει στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Στη Χίο; Οι φωτογράφοι τη συνέλαβαν με το ίδιο ακριβώς φόρεμα στο αεροδρόμιο να φεύγει για Αθήνα.

Τέτοια στενότης πια; Εντάξει ακούσαμε ότι της έγινε κι άλλη μείωση μισθού, αλλά τόσο μεγάλη ώστε να μην έχει δεύτερο… φόρεμα να βάλει;

Αμ αυτές οι ροζ πλαστικές σαγιονάρες με το λέλουδο; Το έβγαλε από τα μαλλιά της και το έβαλε στα πόδια της η Ελένη. Καλά δεν της έχουν πει ότι βασίλισσα πράμα δεν είναι αυτές… παντόφλες για να κυκλοφορεί;

Μπορεί πάλι το Λενιώ αυτό το καλοκαίρι να ψήφισε… απλότητα, ένα πιο… eco friendly look, και κάπως πιο alternative βρε παιδί μου και να μην έδινε σημασία. Άλλωστε και ο καλός της με την ίδια βερμούδα κυκλοφορούσε.

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.