Όχι πείτε μου… Ποιο είναι το ιδανικό βιβλίο για να διαβάσεις στην παραλία; Γιατί η άμοιρη η Showbitch που έχω ξεμείνει στην άδεια Αθήνα, ψάχνω κάτι για να διαβάσω στην παραλία που θα επισκεφτώ το Σαββατοκύριακο.

Καλέ μην πονοκεφαλιάζετε για να μου απαντήσετε. Μου απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που διάβασε τη σκέψη μου. Θα ακολουθήσω το παράδειγμά του που ντάλα μεσημέρι, με τον ήλιο να βαράει κατακούτελα, εκεί που ρουφάει νωχελικά τον φραπέ του στην ξαπλώστρα απολαμβάνει ένα βιβλ��ο του… Μπέρλτολτ Μπρεχτ!

"Μ' ένα βιβλίο στην παραλία... Μπέρτολτ Μπρεχτ", έγραψε το αγόρι και ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από το βιβλίο του Μπρεχτ που διάβαζε αραχτός στην ξαπλώστρα.

Τι; Δε σου ταιριάζει ο Μπρεχτ με την άμμο και τη ρακέτα; Φταίω τώρα εγώ να σε πω αμόρφωτη, λαϊκάντζα; Εγώ είμαι της κουλτούρας σαν τον Θεοχάρη και θα διαβάσω επίσης τις «Ιστορίες του κυρίου Κόινερ», την ώρα που ο ήλιος θα καίει το κορμί μου!!!

Και μην ακούσω κανέναν κακεντρεχή να μας κατηγορήσει για δήθεν κουλτούρα και διανόηση. Αμά δεν πάει χρυσή μου ο Μπρεχτ με την παραλία ποιος πάει;