Γιάννης Στάνκογλου και άγρια φύση σημειώσατε ένα! Ο ηθοποιός, που το΄χει το… «εναλλακτικό», το «alternative» ρε παιδί μου, αποκάλυψε πως έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη… περιπέτειες!

Ποιος Tom Hanks στον «Ναυαγό» τώρα, και ποιος Indiana Jones… εδώ πρέπει να γράψουμε βιβλίο για τις περιπέτειες του Γιάννη Στάνκογλου.

Ακούσατε… ακούσατε… ο ηθοποιός λέει, μια περίοδο που δεν είχε δεκάρα στην τσέπη του, και έκανε διακοπές στη Νίσυρο, το έριξε στις… μπανάνες!

«Δεν είχα μία στην τσέπη μου και, για μία εβδομάδα, έτρωγα μπανάνες και αχινούς που έβγαζα από την παραλία. Τα είχα χωρίσει κιόλας: Μπανάνες το πρωί και το μεσημέρι και, το βράδυ, αχινούς με λίγο ψωμί. Και, όλο αυτό, από πείσμα για να μείνω όσο γίνεται παραπάνω μέρες στο νησί, επειδή μου άρεσε. Αλλιώς, θα είχα πάρει το πρώτο καράβι και θα γυρνούσα πίσω στο σπίτι» αποκάλυψε στο μηνιαίο κυπριακό περιοδικό «Icon».

Σας έχουμε και καλύτερο! Μετά τη ζωή α λα «Ναυαγός», ο ηθοποιός το έπαιξε και Indiana Jones, όταν κατά τη διάρκεια άλλου ταξιδιού του, στη Γουατεμάλα αυτή τη φορά, «ήμασταν μέσα στη ζούγκλα, εγώ κοιμόμουν σε μία αιώρα κι από πάνω μου ήταν φίδια ��αι πηδούσαν πιθήκια. Ακόμη και τώρα έχω άγνοια κινδύνου-αν και με άλλαξε το παιδί. Στα ταξίδια μου έχω δηλητηριαστεί κάποιες φορές, κινδύνεψα λίγο, αλλά το αντιμετώπισα. Έχω κάνει αρκετές κραιπάλες στη ζωή μου- τσιγάρα, ποτά, τα πάντα. Αλλά ήταν μία εποχή που πέρασε και τελείωσε».

Ε τώρα Γιάννη μου σε βλέπουμε με άλλο μάτι η αλήθεια είναι…