Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως λένε, και η Madonna είπε να μας κάνει για τα καλά να εμπεδώσουμε τι κορμάρα έχει στα 53 της. Μόνο που το κάνει με λάθος τρόπο!

Γιατί το λέμε αυτό; επειδή μας εμφανίστηκε με πολύ άγριες διαθέσεις στην περιοδεία της. "MDNA". Έτσι, αφού την είδαμε να ξεβρακώνεται σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου, δείχνοντας άλλοτε τα οπίσθια και άλλοτε το στήθος της, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και στο Λονδίνο, ελπίζοντας πως εκεί… θα εκτιμηθεί περισσότερο!

Αμ δε. Μόνο γιαούρτια που δεν της πέταξαν οι fans της, που χωρίστηκαν στη μέση, οι μισοί να λένε πως καλά κάνει και τα πετάει έξω, και οι άλλοι μισοί ν΄αποχωρούν αηδιασμένοι, «κλαίγοντας» τα λεφτάκια τους.

Δεν λέμε. Στα 53 της, η Madonna έχει κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες με τη μισή της ηλικία. Αλλά δεν είναι λίγο άσχημο να βλέπεις μια γυναίκα με τέσσερα παιδιά στα 53 να είναι «κολλημένη» στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και να επαναλαμβάνεται, προκαλώντας στη σκηνή με στριπτίζ, χουφτώματα και sexy κινήσεις;

Εμείς που μας έβγαλε τη showbitch από μέσα μας, θα το χαρακτηρίζαμε αντιαισθητικό!

Ωστόσο… γούστα είναι αυτά! Αν και από ολάκερη Madonna, θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Έτσι για να δικαιώσει επιτέλους το όνομα της!