Αχ κρίμα, κρίμα!!Λυπηθήκαμε βαθύτατα όταν στις οθόνες μας είδαμε το «Πρωινό mou» και μόλις αλλάξαμε κανάλι το..φτωχό «Πρωινό ΑΝΤ1».

Και γιατί το λέμε αυτό;

Όλη η ομάδα του Mega φορούσε τα μαγιό της και τα χαμόγελα έφταναν ως τ’αυτιά… Είδαμε τον Λιάγκα με ένα ροζ μαγιό να λέει τον καιρό, αλλά δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά! Και πέρυσι φορούσε, καθώς τέτοια εποχή η εκπομπή έβγαινε από την παραλία!! Στα μισά της εκπομπής φαίνεται πως ζήλεψε και η Φαίη και έμεινε με το πάνω μέρος του μαγιό και το σορτς της! Να μη σχολιάσουμε τον Άκη Πετρετζίκη που έκανε yoga με μαγιό πάνω στην άμμο..

Το «πρωινό ΑΝΤ1» από την άλλη, ούτε μαγιό φορούσε, ούτε θάλασσα είχε..Η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν και αυτοί λίγο και έδειξαν ασκήσεις γυμναστικής από σύνδεση που έκαναν με τη γυμναστρία ξαπλωμένη στην αμμουδιά της παραλίας..

Στη μια τηλεόραση μας είχε συνεπάρει η θάλασσα ,οι βουτιές και τα σφριγηλά κορμιά και στην άλλη το κλασικό, ίδιο κόκκινο στούντιο με την ομάδα να συζητά τα θέματα των περιοδικών και να..κάνει μαθήματα μακιγιάζ.

Τώρα εδώ που τα ��έμε, μπορεί ο σταθμός να μη μπορούσε να διαθέσει το ανάλογο budget εκτός στούντιο… Οπότε, ένα ελαφρυντικό το έχουν. Την προσπάθεια τους την έκαναν και αυτοί!