Είπαμε, ο Γ. Λιάγκας δεν είναι και από τους πιο διακριτικούς ανθρώπους, σήμερα όμως έφτασε στα όρια της αγένειας. Αφορμή ο διαγωνισμός μαγειρικής που κάνει κάθε Παρασκευή η εκπομπή.

Σήμερα λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μαγειρέψουν σουφλέ. Ε… μιας διαγων��ζόμενης το σουφλέ δεν πέτυχε καθόλου, αφού ήταν εντελώς άψητο!

Τα ψου, ψου, ψου ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησαν με το που η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την πρώτη πιρουνιά.

«Από την άκρη φάε», ακούστηκε ο Άκης να λέει και να τονίζει στον παρουσιαστή ότι είναι άψητο.

Με το που δοκιμάζει λοιπόν ο Γ. Λιάγκας παίρνει μια έκφραση αηδίας και κάθεται στη θέση του. Μέχρι που ήρθε η ώρα της βαθμολογίας και η Μαίρη Συνατσάκη έβαλε στη διαγωνιζόμενη 8.

«Αν βάλεις 8 Μαιρούλα μου να πας να το φας όλο. Αυτή η υποκρισία πρέπει να σταματήσει, δεν μπορώ άλλο. Η υποκρισία στην ελληνική τηλεόραση που πρέπει να είμαστε όλοι καλοί με όλους», είπε έξαλλος με το κακόμοιρο το κοριτσάκι που το μαγείρεψε να τον κοιτάζει αποσβολωμένη.

Τι βαθμό έβαλε εκείνος; 2!!!!

«Εδώ η κοπέλα, η συμπαθέστατη κατά τα άλλα, μας έφερε ένα άψητο πράγμα που δεν τρωγόταν. Μας έφερε ωμό αυγό χτυπημένο. Εντάξει συμπαθέστατη, αλλά δεν μπορώ να βάλω άλλο βαθμό. Εσείς που βάλατε εφτάρια και εξάρια καθίστε και φάτε το. Εγώ δεν μπορώ να το φάω αυτό το πράγμα», είπε.

Εντάξει… είπαμε να είμαστε ειλικρινείς, αλλά βρε Γιώργο σκέψου λίγο και τον κόπο του κοριτσιού και πες τα όλα αυτά με λίγο περισσότερο τακτ. Δε θα πάθεις τίποτα!