Ένα περιοδικό πήρα να διαβάσω η showbitch και κόντεψα να πνιγώ με το freddo μου… Καλέ με ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Μύκονο η Νατάσσα Καλογρίδη, που μάλλον μπέρδεψε το νησί των ανέμων με την απονομή των Όσκαρ!

Λευκό σορτς, μαύρο χοντρό (!)καλσόν που εξείχε από το σορτς (το ανέβασες πολύ χρυσό μου), top με το φερμουάρ κατεβασμένο ώστε να δείχνει λίγο μπούστο, κουκούλα επί κεφαλής και σκούρα γυαλιά ηλίου (μην την αναγνωρίσουν οι παπαράτσι και τυφλωθεί από τα φλας) επέλεξε η ηθοποιός.

Γυρεύοντας πήγαινα… Δεν φτάνει το στυλιστικό σοκ που έπαθε από τις φωτογραφίες, ήθελα να διαβάσω και το δημοσίευμα!
Καταπώς διάβασα, λοιπόν, ξένοι παραγωγοί ζήτησαν την Νατάσσα για μια ελληνοτουρκική κινηματογραφική παραγωγή στο προσεχές μέλλον και εκείνη… πέταξε (κυριολεκτικά) να βρεθεί κοντά τους: ήταν busy -λέει- η κοπέλα και εκείνοι της έστειλαν το μπλε πετούμενο να την παραλάβει.

Hello παραγωγοί;
Η Νατάσσα Καλογρίδη είναι η κοπέλα, όχι η Jolie στο ξανθό!

Πάντως, της το αναγνωρίζω της Νατάσσας: κατευθείαν μπήκε στο πετσί του ρόλου: με «αέρα» σταρ διεθνούς βεληνεκούς (στη γειτονιά μου το λέμε «ψηλομύτα») απαθανατίστηκε και το ροζουλί το κινητό δεν το αποχωρίστηκε από το αυτί (όπως επιτάσσουν οι μπίζνες). Μόνο που κανείς δεν της είπε ότι δεν πάτησε στο κόκκινο χαλί, αλλά… σε τσιμέντο!