Νταϊάνα Μόριτς: Η sexy προπονήτρια του Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος πίνει νερό στο όνομά της

Η σέξι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών, που προπονεί τον Βλαντίμιρ Πούτιν, κάνει καριέρα στο Ίνσταγκραμ δίνοντας συμβουλές για να αποκτήσει κανείς το κορμί των ονείρων του.

Το όνομά της είναι Νταιάνα και ο Ρώσος πρόεδρος πίνει νερό στο όνομά της.

Τα οπλικά συστήματα και οι πολεμικές τέχνες σαγηνεύουν το Βλαντίμιρ Πούτιν.  Η Νταϊάνα Μόριτς διαθέτει και τα δύο και...'σκοτώνει'.

Πάνω από μισό εκατομμύριο οι ακόλουθοί της στο Ίνσταγκραμ πίνουν νερό στους σμιλεμένους κοιλιακούς της και όχι μόνο.

Με τέτοια προσόντα πως να μην εντυπωσιάσει τον ρώσο πρόεδρο.  Όταν δεν τον προπονεί, δίνει συμβουλές στο Ινσταγκραμ για το πως μπορεί κανείς να χτίσει κορμί  ακόμη και σφουγγαρίζοντας ή με το καλάθι της μπουγάδας. Κι οι μαθητές της ιδρώνουν και ξεροσταλιάζουν.

Πρώην πρωταθλήτρια στην πάλη και στο τζούντο και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σοβιετικής έμπνευσης πολεμική τέχνη Σάμπο, παρέλαβε από τα χεράκια του Πούτιν ένα από τα μετάλλιά της και κέρδισε τον αμέριστο θαυμασμό του..

Ένας τραυματισμός στο γόνατο το 2015 την ανάγκασε να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό. Όμως η μαχητική σέξι Νταϊάνα βρήκε τη λύση: Έγινε μοντέλο και προπονήτρια στο Ίνσταγκραμ.

Σε καθημερινή βάση, η 30χρονη θεά του fitness, ανεβάζει βίντεο με ασκήσεις για αγαλματένιο κορμί.  Το όνειρό της; Να εμπνεύσει τους θαυμαστές της και να αναστενάξουν στην προπόνηση για χάρη της.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top