Amelia Windsor: Το πιο όμορφο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και νέα «αγαπημένη» των media

O Ηarry... φεύγει, η Amelia έρχεται

Το πιο όμορφο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Το αγαπημένο παιδί του βρετανικού Τύπου, ο Πρίγκιπας Harry, με τα ατέλειωτα ξενύχτια και τα δημόσια φιλιά με τις εκάστοτε συντρόφους του, πλέον έχει δεσμευθεί επίσημα με τη Meghan Markle. Αφού λοιπόν ο Πρίγκιπας... «σοβάρεψε» και αυτός, το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του άρχισε να ξεθωριάζει. Έτσι, τα βρετανικά ταμπλόιντ αποφάσισαν να αναζητήσουν το επόμενο «άγριο» βασιλικό αίμα. Και όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν δυσκολεύτηκαν να το βρουν.

Το πιο όμορφο μέλος της βασιλικής οικογένειας λοιπόν δεν είναι ούτε η Kate Middleton, ούτε η «φρέσκια» Meghan Markle. Είναι η Αmelia Windsor και έχει γεννηθεί το 1995.  Είναι 36η στη σειρά για τον θρόνο, αλλά κατέχει τον τίτλο του party girl.

Μετά από μια φωτογραφία της να καπνίζει σε μια μπανιέρα (Η Βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δεν θα ενέκρινε το ποστάρισμα), κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί της στα social media, ωστόσο αυτές τις μέρες άνοιξε και πάλι το Instagram.

Τώρα, η  Αmelia μοιράζεται πιο «σεμνές» φωτογραφίες από μουσικά φεστιβάλ και φυσικά τις selfie της. Οι φωτογραφίες αυτές ήταν ο λόγος που το περιοδικό Tatler την ονόμασε «το πιο όμορφο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Η  Αmelia υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο Storm, από το οποίο πέρασαν η Κate Moss και η Cara Delevigne.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top