Ποιά είναι η δυναμική, μιγάδα ηθοποιός που κατάφερε να γίνει η νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας

Σήμερα ανακοινώθηκαν επίσημα οι αρραβώνες της με τον πρίγκιπα Χάρι

Πριν από περίπου 18 μήνες, η Μέγκαν Μαρκλ, γνωστή στους περισσότερους Αμερικανούς μέσα από τη σειρά “Suits”, ταξίδεψε στο Λονδίνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όλως τυχαίως βρέθηκε σε ένα πάρτι στο κλαμπ Soho, στο οποίο ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι, ο γαλαζοαίματος που θα γίνει την άνοιξη του 2018 ο σύζυγός της μετά από ένα μυστικό love story που απασχόλησε όλο τον κόσμο.

Βέβαια, το θέμα που απασχόλησε τα διεθνή Μέσα δεν ήταν μόνο η απόφαση του Χάρι, του ορκισμένου εργένη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να σοβαρευτεί, αλλά η επιλογή του...

Εκείνη Αμερικανίδα, χωρισμένη, μιγάδα, ηθοποιός και ακτιβίστρια, η αλήθεια είναι πως το προφίλ της δεν είναι αυτό που ίσως είχε στο μυαλό της η βασίλισσα Ελισάβετ για να γίνει σύντροφος του εγγονού της. Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να κλέψει την καρδιά του και να πάρει και την έγκριση της βασίλισσας.

Το γεγονός ότι ήταν δύο άτομα από διαφορετικούς κόσμους ήταν και αυτό που τόνιζαν συνέχεια οι Βρετανοί, ενώ φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο της και βίντεο με την ίδια να παίζει ημίγυμνη τον ρόλο της στη σειρά “Suits”, έκαναν καθημερινά τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν είναι «στοιχεία» που αποδεικνύουν πόσο διαφορετικές ήταν οι ζωές τους πριν γνωριστούν (αν και αναμενόμενο όταν έχεις να κάνεις με έναν πρίγκιπα).

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ μεγάλωσε μέσα σε μια διαφυλετική οικογένεια, έχοντας η ίδια δηλώσει: «Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος, η μητέρα μου αφροαμερικάνα. Έχω φτάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου, να φωνάζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μια δυνατή μιγάδα, γεμάτη αυτοπεποίθηση».

Με τον πατέρα της

Η ίδια στάλθηκε σε μικρή ηλικία σε σχολή θεάτρου, στο Χόλιγουντ, από την οποία μάλιστα είχαν περάσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και η Τζούντι Γκάρλαντ. Φοίτησε στο ιδιωτικό, ανεξάρτητο Ρωμαιοκαθολικό Σχολείο Θηλέων Immaculate Heart High School στο Λος Άντζελες και το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, όπου υπήρξε μέλος της αδελφότητας Κάππα Κάππα Γάμα.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Χάρι άλλαξε αρκετά σχολεία στο Λονδίνο, πριν γίνει δεκτός στο Έτος, μετά έκανε ένα διάλειμμα (gap year) στην Αυστραλία και εν τέλει έκανε μία πετυχημένη στρατιωτική καριέρα, ολοκληρώνοντας δύο περιηγήσεις στο Αφγανιστάν, την ώρα που η Μέγκαν έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Στην αρχή της καριέρας της η Μέγκαν Μαρκλ είχε σοβαρό δεσμό με τον Τρέβορ Ενγλεσεον, ο οποίος μετά από 7 χρόνια σχέσης κατέληξε σε γάμο το 2011, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ακουγόταν πως έβγαινε με την Τσέλσι Ντάνι και με την ηθοποιό Κρέσιντ Μπόνας.

Το πρώτο ραντεβού

Λέγεται πως ο Χάρι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πόσο γοητευτική ήταν εκείνο το βράδυ στο Soho, όπου την πρωτοείδε. Ο ίδιος μάλιστα την άκουγε με προσοχή να μιλάει για τη Ρουάντα, χώρα στη νότια Αφρική, και την εκστρατεία στην οποία συμμετείχε για το καθαρό νερό.

Ο Χάρι, όπως ήταν φυσικό, γοητεύτηκε από τη Μέγκαν, ενώ μετά τη συνάντησή τους τη βομβάρδιζε με μηνύματα πως θέλει να την ξαναδεί.

Η Μέγκαν, που αποφάσισε να μείνει όλο το καλοκαίρι στο Λονδίνο, συμφώνησε και έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού, μέχρι να αποχαιρετιστούν και πάλι, καθώς η ίδια έμενε μόνιμα και εργαζόταν στο Τορόντο, ενώ η βάση του Χάρι ήταν το Λονδίνο.

Τα νέα δεν άργησαν να μαθευτούν από τα βρετανικά Μέσα, πράγμα που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να παραδεχθεί γρήγορα, με επίσημη ανακοίνωση, τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ και να ζητήσει ευγενικά από τον Τύπο να «μην παίζει με τις ζωές τους».

Το ζευγάρι από κει και μετά δεν έκανε πολλές κοινές εμφανίσεις, λόγω της απόστασης που τους χώριζε, με τον πρίγκιπα Χάρι να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στο Τορόντο. Ωστόσο, μία συνέντευξη της όμορφης ηθοποιού πριν από μερικούς μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει πόσο σοβαρή ήταν η σχέση τους.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης», είχε πει η ίδια στο Vanity Fair.

Πάντως, οι φήμες για αρραβώνα δεν άρχισαν μετά από αυτήν τη συνέντευξη, αλλά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο “Invictus Games” στο Τορόντο, όπου τα βρετανικά Μέσα άρχισαν να μετρούν αντίστροφά για τη μεγάλη μέρα, η οποία ήρθε... σήμερα.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν στους φωτογράφους με φόντο το παλάτι του Κένσιγκτον λίγο αφότου ανακοίνωσαν επίσημα τους αρραβώνες τους

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και αναμένεται να παντρευτεί την άνοιξη του 2018, ενώ θα ακολουθήσει και η πρώτη τους κοινή συνέντευξη, στην οποία θα λένε τα ευχάριστα.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν στους φωτογράφους με φόντο το παλάτι του Κένσιγκτον λίγο αφότου ανακοίνωσαν επίσημα τους αρραβώνες τους

 

Φωτό: Vanity Fair/  Splash / Ideal Image/ AP

Videο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top