Το κορίτσι που κατάφερε να νικήσει την ανορεξία μέσω του Instagram

Μπορεί τώρα  η Connie Inglis να έχει ένα υγιές σώμα και μία καλή υγεία, ωστόσο το 2015 κινδύνευσε η ζωή της αφού η νευρική ανορεξία της χτύπησε την πόρτα.

Οι φωτογραφίες από εκείνες τις μέρες που έδινε μάχη για να καταπολεμήσει τον διατροφικό εφιάλτη που ζούσε, σοκάρουν.

Ο Δείκτη Μάζας Σώματος της είχε  φτάσει στο 13, ενώ μία φυσιολογική γυναίκα πρέπει να έχει ανάμεσα στο 18.5 και στο 24.9.

«Παρακολουθούμουν τόσο από γιατρούς, όσο και από ψυχολόγους και πέρασα 6 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σαν να μην υπήρχα», έγραψε η νεαρή κοπέλα στο Instagram της.

Την περίοδο που έκανε την θεραπεία της η οποία σιγά-σιγά απέδιδε αποτελέσματα, η Inglis έκανε λογαριασμό στο Instagram και άρχισε να ακολουθεί εκτός των άλλων και κορίτσια που είχαν διατροφικά προβλήματα.

Η ίδια έβαζε φωτογραφίες της στα social media με τις οποίες ενημέρωνε τους φίλους της για την πορεία της υγείας της, και όταν τα σχόλια που άκουγε ήταν θετικά, της έδινε κίνητρο να συνεχίσει.

Σήμερα είναι τελείως καλά και έχει κλείσει μια για πάντα την πόρτα στον εφιάλτη.

Ωστόσο δεν παύει να συγκλονίζει η αποκάλυψή της πως από τα 10 της χρόνια της έλεγαν πως πρέπει να είναι αδύνατη.

«Όταν έγινα 14, μου είπαν ότι πρέπει να αρχίσω να γυμνάζομαι και να είμαι fit. Στα 16 μου είπαν ότι πρέπει να αρχίσω να ντύνομαι και να δείχνω πιο σέξι. Όταν έφτασα 20 χρονών μου είπαν ότι οι γυναίκες με καμπύλες ήταν η νέα μόδα».