H σεξομανής μητέρα που παρατούσε τα παιδιά της ολομόναχα για να βρίσκει εραστές

Τον καταστροφικό τρόπο με τον οποίο επηρέασε τη ζωή της ο εθισμός της στο σεξ, τον οποίο ανέπτυξε από την ηλικία των 15 ετών, περιέγραψε στην εφημερίδα “Mirror”  η 25χρονη σήμερα Monique Price.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών μοιράστηκε την ιστορία της θέλοντας να κάνει τον κόσμο να καταλάβει ότι ο εθισμός στο σεξ είναι σχεδόν το ίδιο ολέθριος με εκείνον των ναρκωτικών, αφού θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του εθισμένου ατόμου, πληγώνοντας ταυτόχρονα τα αγαπημένα του πρόσωπα και όσους εξαρτώνται από αυτό.

Η Price εκτιμά ότι την τελευταία δεκαετία έχει κάνει σεξ περισσότερες από 1.000 φορές με τουλάχιστον 100 διαφορετικούς εραστές. Σε κάποιες φάσεις της ζωής της, ο εθισμός της ήταν τόσο ανεξέλεγκτος, που έβαζε τα παιδιά της το βράδυ για ύπνο και στη συνέχεια έβγαινε για να βρει άγνωστους εραστές, συχνά μένοντας επί μέρες ολόκληρες μακριά από το σπίτι της.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει σταδιακά την εμπιστοσύνη των γονιών της και όλου του κύκλου της, που τη θεωρούσε - δικαίως - άκρως ακατάλληλη για μητέρα.

«Ο εθισμός με το σεξ είναι σαν τον εθισμό με τα ναρκωτικά. Κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να πάρεις τη δόση σου και δεν σε νοιάζει πώς θα το καταφέρεις ή ποιους θα πληγώσεις στο ενδιάμεσο. Είναι μια ακατανίκητη ορμή που κυριεύει το μυαλό και το κορμί σου. Δεν κατανοούσα ότι αυτό που έκανα ήταν επικίνδυνο επειδή σκεφτόμουν μόνο αυτήν την επιθυμία», λέει σήμερα η 25χρονη εξηγώντας ότι οι νυχτερινές περιηγήσεις της ακόμα και όταν ήταν έγκυος είχαν ως αποτέλεσμα να κολλήσει διάφορα αφροδίσια νοσήματα.

«Στην τέταρτη εγκυμοσύνη μου, οι ορμόνες αύξαναν ακόμη περισσότερο την όρεξή μου για σεξ και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που κόλλησα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο αγέννητο παιδί μου. Όμως και πάλι δεν μπορούσα να σταματήσω επειδή το σώμα μου δεν με άφηνε», προσθέτει η Price, περιγράφοντας τον εθισμό της ως μια «μεγάλη μαύρη τρύπα που την είχε καταπιεί και δεν ήξερε πώς να αποδράσει».

Κατά τη διάρκεια αυτή της σκοτεινής δεκαετίες, όπως η ίδια αποκάλυψε, συμμετείχε σε πολλά όργια ενώ συχνά διακινδύνευσε τη ζωή της ακολουθώντας επικίνδυνους άνδρες σπίτι τους.

Ευτυχώς για την ίδια, τον Οκτώβριο του 2016 γνώρισε διαδικτυακά έναν άνδρα που επρόκειτο να αλλάξει για πάντα τη ζωή της, αποσπώντας την προσοχή της από το σεξ και κάνοντας της να νοιαστεί για άλλα πράγματα, όπως η αγάπη και η αφοσίωση.

H Monique Price και ο μνηστήρας της

Ο Brandon είναι σήμερα ο μνηστήρας της και μαζί επιχειρούν να νικήσουν αυτήν την καταστροφική εξάρτηση, που η 25χρονη υποστηρίζει ότι  «παραλίγο να τη σκοτώσει». Η νεαρή γυναίκα ακολουθεί θεραπεία, ωστόσο ακόμα αισθάνεται την  ανάγκη να κάνει τουλάχιστον έξι φορές τη μέρα σεξ, κάτι που προσπαθεί να περιορίσει προκειμένου να μην φουντώσει ξανά ο εθισμός της.

 

Πηγή/Φωτό: Mirror

 

Tags: