Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής των μεξικάνικων σειρών που έκαψε καρδιές

Όσοι ήμασταν παιδιά τη δεκαετία ’90 σίγουρα θυμόμαστε τον Φακούντο Αράνα, τον ηθοποιό από την Αργεντινή που πρωταγωνιστούσε στα μεξικάνικα σήριαλ.

Ο ξανθός ηθοποιός που είχε κάψει τις καρδιές αρκετών κοριτσιών που τον παρακολουθούσαν στις σειρές «Μιλάγκρος η ατίθαση», «Σαρίτα είσαι η ζωή σου», «Ιερό πάθος» και πολλές άλλες σειρές, σήμερα είναι 45 ετών και παραμένει ένας πολύ ωραίος άντρας.

Ο Φακούντο συνεχίζει να παίζει σε πολλές Μεξικάνικες σειρές και να είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Κορίτσια θα σας δυσαρεστήσουμε αλλά δεν είναι ελεύθερος. Έχει παντρευτεί την παρουσιάστρια και μοντέλο  Μαρία Σουσίνι και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Φακούντο Αράνα

Ο Φακούντο Αράνα  είναι παιδί  του Δρ. Χόρχε Αράνα Τάγκλε, και της Ματίλντε βον Μπερνάρντ, αθλήτριας  και πρώην παίχτριας του χόκεϊ.

Σε ηλικία μόλις 17 χρόνων διαγνώσθηκε με τη νόσο του Hodgkin. Πρόκειται για έναν καρκίνο που έχει επιπτώσεις στα λεμφατικά γάγγλια του σώματος. Ο ηθοποιός πέρασε 10 μήνες θεραπείας και 5 χρόνια ιατρικών εξετάσεων ώστε να ξεπεράσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας.

Ο Φακούντο από μικρός έπαιζε σαξόφωνο και ήταν μέλος του  γκρουπ "La Carranza". Ο ηθοποιός είδε την καριέρα του να απογειώνεται όταν  έπαιξε στο σταθμό Puevredon της γραμμής D σαξόφωνο.

Μετά από αυτό πρωταγωνίστησε στην σειρά «Muñeca Brava", γνωστή σε μας ως «Μιλάγκρος η ατίθαση» και έκτοτε ακολούθησαν και οι υπόλοιπες σειρές όπως «Τσικιτίτας», «Σαρίτα είσαι η ζωή μου» και πολλές άλλες.

 

Tags: