Αυτό είναι το πιο γενναιόδωρο αφεντικό του κόσμου!

Δεν πίστεψαν στ’ αυτιά τους οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας στη Βρετανία (στο Μπράιτον συγκεκριμένα), όταν το αφεντικό τους, ο 48χρονος Ίαν Λούκας, τους ανακοίνωσε ότι θα κάνουν πληρωμένες διακοπές!

Καλά καταλάβατε! Τα 42 μέλη του προσωπικού της εταιρείας αυτής απόλαυσαν πολυτελείς διακοπές στη Marbella, διαμονή σε πολυτελή καταλύματα, δείπνα σε πολυβραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, VIP νυχτερινές εξόδους σε κλαμπ και –το καλύτερο – χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.

Ο 48χρονος Λούκας τονίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι «η ομάδα είναι η καρδιά της εταιρείας».

«Κάποιοι είναι στην εταιρεία από το ξεκίνημα οπότε είναι σωστό αυτοί οι άνθρωποι να βρίσκονται στο επίκεντρο των εορτασμών. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι μια υπόσχεση δημιουργίας εμπειριών ζωής. Ένα μπόνους ή ένα δώρο είναι ωραία ανταμοιβή αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου».

Πριν από 10 χρόνια ακριβώς, στη 10η επέτειο της εταιρείας, όλοι οι εργαζόμενοι, μαζί με τον εργοδότη τους, ταξίδεψαν στο Benidorm. Για την επόμενη επέτειο, αυτή των 30 χρόνων της εταιρείας, ο Λούκας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ταξιδέψει παρέα με όλους τους εργαζόμενους στο Λας Βέγκας!

Tags: