Ο κομμωτής της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει το μυστικό του για τέλεια μαλλιά!

Μπορεί κάποιες εμφανίσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ να έχουν διχάσει τα διεθνή μέσα, ωστόσο ποτέ κανείς δε την έχει δει με απεριποίητα μαλλιά.

Το μυστικό της επιτυχίας της δεν είναι ούτε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, ούτε τα γονίδια, αλλά ο... κομμωτής της! Είναι ο Ίαν Καρμάικλ, ο άνθρωπος που για σχεδόν είκοσι χρόνια  "χειρίζεται" την κεφαλή του βρετανικού θρόνου, στην κυριολεξία, αφού φροντίζει η βασίλισσα  να δείχνει πάντα περιποιημένη.

Ο Ίαν Καρμάικλ, λοιπόν, βραβεύτηκε σε τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με την Βασίλισσα Ελισάβετ να τον χρίζει μέλος του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, το οποίο έχει πέντε βαθμίδες και αντιπροσωπεύει ισάριθμα επίπεδα υπηρεσιών στον θεσμό της μοναρχίας.  Ο Ίαν τιμήθηκε τόσο για τις υπηρεσίες του προς το παλάτι -καθώς δεν χτενίζει μόνο την βασίλισσα-, όσο και για την εχεμύθειά του, καθώς δεν έχει διαρρεύσει ποτέ πληροφορίες για την ίδια.

Ο Ίαν Καρμάικλ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η αγαπημένη του πελάτισσα και ότι είναι διστακτική στην ιδέα να αλλάξει το χτένισμά της. Επίσης, υποστηρίζει  ότι οι γυναίκες που μεγαλώνουν δεν είναι απαραίτητο να κόβουν τα μαλλιά τους, αν αυτά είναι υγιή και σε καλή κατάσταση. Η Βασίλισσα χτενίζεται από τον ίδιο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ μαζί της πηγαίνει και σε όλες τις εξορμήσεις της εντός και εκτός χώρας.

Ο βασιλικός κομμωτής δεν παρέχει τις υπηρεσίες του μόνο στην Ελισάβετ, αλλά και σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος επιμελήθηκε τα χτενίσματα αρκετών γαλαζοαίματων στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, καθώς και στο γάμο της κόρης της πριγκίπισσας Άννας, της Ζάρα Φίλιπς, που το 2011 παντρεύτηκε τον παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ.

Tags: