Η κούκλα Ελληνίδα της Nasa έκανε ένα Post που δεν πρέπει να χάσετε

Η Ελένη Αντωνιάδου, η Ελληνίδα που δεν εντυπωσιάζει τους γύρω της μόνο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και λόγω της εξυπνάδας της αφού είναι  ερευνήτρια της NASA και έχει κερδίσει τον τίτλο «Γυναίκα της χρονιάς»  συνηθίζει να μοιράζετε τις σκέψεις της με τους followers της στα social media που μόνο λίγοι δεν είναι.

Αυτή τη φορά λοιπόν το πανέμορφο κορίτσι που ασχολείται   με την βιοτεχνολογία, και έχει κάνει σπουδές στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας στο τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική, έδωσε κάποιες συμβουλές που θα πρέπει όλοι μας, τουλάχιστον να διαβάσουμε.

1. Το να δουλεύεις περισσότερες ώρες από όσες ξοδεύεις για να ζεις δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

2. Το burn out δεν γίνεται μόνο λόγω φόρτου εργασίας, γίνεται γιατί ο φόρτος εργασίας είναι πιο μεγάλος από το κίνητρο για τη δουλειά.

3. Ίσως, το μόνο πράγμα που σε κρατάει πίσω από το να τα καταφέρεις δεν είναι οι ευκαιρίες, αλλά η ανάθεση αρμοδιοτήτων και η ομαδική δουλειά.

4. Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών έχει θεμελιώδη αξία. Και η επιλογή συντρόφου ζωής θα μπορούσε, θα έπρεπε και πρέπει να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρετε, αν δεν ορίσετε τις προτεραιότητές σας με μυωπικό όραμα.

 

Tags: