Ποιος είναι το Νο 2 του Survivor

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ανάμεσα στα φαβορί του Survivor. O Κύπριος παίκτης κατάφερε να φτάσει στην πηγή, αλλά τελικά δεν ήπιε νερό αφού μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης αναδείχτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρώην παίκτης από την ομάδα των «Μαχητών» με την προφορά του και τις τρελές ατάκες του έκανε τον κόσμο να τον υποστηρίζει μέχρι τέλους και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον «Μαχητή» που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Ο Μάριος έχει και ο ίδιος σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, την πετόσφαιρα και την αντισφαίριση.  

Ο τραυματισμός του στο Survivor

Ο «τρελός Κύπριος», προσωνύμιο που του προσέδωσαν οι συμπαίκτες του και ο Σάκης Τανιμανίδης για τον τρόπο που αγωνιζόταν, παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο σοκαριστικό ατύχημα με το βανάκι των «Μαχητών» κατά την επιστροφή τους στην παραλία γύρισε πολύ σύντομα στην αγαπημένη του παραλία και στο παιχνίδι. Με την κλείδα του σπασμένη, ο 30χρονος εκπαιδευτής καταδύσεων αγωνίστηκε και πάλι μετά από 15 μέρες κλεισμένος στο νοσοκομείο.

«Το Survivor για εμένα θα είναι μία εμπειρία ζωής, η οποία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και είναι και μια αποτοξίνωση από την καθημερινότητα. Ο λόγος που πάω στο Survivor είναι για την εμπειρία σίγουρα και για το έπαθλο», είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο reality και έδειξε ότι θα μαχόταν μέχρι τέλους για αυτή την εμπειρία.

Το απίστευτο κατόρθωμα στο Survivor

O Κύπριος Μαχητής έκανε ένα πραγματικά απίστευτο κατόρθωμα. Έγινε ο μόνος παίκτης που δεν ψηφίστηκε ούτε μία φορά για αποχώρηση.

Μιλώντας γι’ αυτό το γεγονός είχε δηλώσει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχω ψηφιστεί είτε στην κάλπη, είτε σε ασυλία ατομική κάποιου παίκτη της ομάδας μου. Ή από τότε που έγινε ατομικό. Αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Σημαίνει ότι η ομάδα μου πίστεψε σε μένα. Οι νίκες που έφερα στην ομάδα εκτιμήθηκαν από τα παιδιά. Η συμπεριφορά μου. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος από όλο αυτό που έχει γίνει».

Tags: