Από ΣΚΕΛΕΤΟΣ ξανά ΓΥΝΑΙΚΑ! Αυτός ο ξανθός άγγελος κέρδισε την ανορεξία

Μάστιγα αποτελεί για την εποχή μας η νευρική ανορεξία και όλο και περισσότερα  νέα κορίτσια δίνουν μάχη για να την αντιμετωπίσουν. Ένα από αυτά, υπήρξε και η Annalise Misshler, ένας πανέμορφος άγγελος μόλις 22 χρόνων.

Πριν από μία πενταετία ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την επικίνδυνη ασθένεια και έφτασε να ζυγίζει 27 κιλά.

Το σώμα της ήταν αποστεωμένο, ενώ και τα ζωτικά της όργανα υπολειτουργούσαν.

Η Annalise είχε εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο, και είχε μοιραστεί την περιπέτεια υγείας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως η ίδια τόνισε ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα και πριν από περίπου ένα χρόνο έφαγε ένα γερό «χαστούκι» και σκέφτηκε πως αν βρίσκονταν κάτω από το χώμα, κανένα σχέδιό της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο θεός μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και μου είπε ότι έχει μεγάλα σχέδια για μένα, αλλά ότι αυτά δε θα συμβούν αν είμαι κάτω από το χώμα. Ξεκίνησα πολύ δυναμικά και μετά από μερικούς μήνες η θεραπεία έπαψε να έχει τόση σημασία για μένα. Ξανακύλησα σε κακές συνήθειες. Και τότε δέχτηκα άλλο ένα ισχυρό χαστούκι στο πρόσωπο και τους τελευταίους μήνες είμαι πιο δυνατή από ποτέ....Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης, τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά, διαδρομής έμαθα μερικά πράγματα για τη ζωή και τον εαυτό μου -πέρα από το ότι μπορώ να τρώω 10.000 θερμίδες την ημέρα και να λέω «οκ, ναι, νομίζω έχω χορτάσει».

Αρχικά, δεν ήρθα, δεν ήρθες, κανείς δεν ήρθε στη γη για να συρρικνωθεί.  Ή για να είναι κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του. Ή για να κάνει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον «λούζουν» με την αγάπη, τη θετική τους ενέργεια και την υποστήριξη. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι χάλια, αλλά πρέπει να τα αντέξουμε. Αν, όμως, περνάς την κάθε μέρα κάνοντας κάτι που μισείς και δεν σε εξελίσσει σαν άνθρωπο, τότε -hello- πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις-παράτα τη δουλειά σου, χώρισε, άφησε τις σπουδές σου. Μετακόμισε στην Αλάσκα, υιοθέτησε μια άτριχη γάτα, φάε ένα μπέργκερ. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι 100% αποτέλεσμα δικών σου πράξεων .. τότε μόνο θα καταφέρεις να την αλλάξεις..» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Η ίδια ακολούθησε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και τώρα έχει φτάσει πλέον τα 50 κιλά. Η Annalise βρήκε τον παλιό της εαυτό και πλέον κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Tags: