Ο άνθρωπος που μαχαιρώθηκε 8 φορές από τους τρομοκράτες του Λονδίνου απέκτησε μπίρα με το «όνομά» του

Ο Ρόι Λάρνερ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το star.gr, είναι ένας από τους πολλούς ήρωες της «σφαγής» του Λονδίνου, ο οποίος την ώρα που οι τρεις τρομοκράτες σκορπούσαν τον τρόμο και τον θάνατο στη γέφυρα του Λονδίνου και στο Μπόροου Μάρκετ, είχε το σθένος να τους αντιμετωπίσει και μάλιστα με «γυμνά» χέρια.

Αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες-ΣΟΚ, ήταν ο 47χρονος να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα, καθώς οι τρομοκράτες έσφαζαν στο ψαχνό.

Ο Λάρνερ  ήταν στο bar «Black&Blue», στο Μπόροου Μάρκετ, την ώρα που εισέβαλαν οι τρομοκράτες.

Περιγράφοντας τι συνέβη εκείνες τις κρίσιμες ώρες, ο 47χρονος είπε πως οι τρομοκράτες φώναζαν «αυτό είναι για τον Αλλάχ» και υμνούσαν το Ισλάμ.

Πελάτες και προσωπικό έτρεχαν να σωθούν πανικόβλητοι, όχι όμως και ο Λάρνερ, ο οποίος φώναξε στους τζιχαντιστές «άντε γ@μηθ***ε είμαι από  Μillwall!» (ποδοσφαιρική ομάδα).

Μερικές εβδομάδες μετά την ηρωική του πράξη με την οποία καθυστέρησε τους τρομοκράτες και έσωσε πολλούς ανθρώπους, ο Λάρνερ τιμήθηκε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mirror», ζυθοποιείο αποφάσισε να δώσει σε μπίρα το… «όνομά» του, και για την ακρίβεια, στην επική φράση που φώναξε στους τρομοκράτες ενώ τον μαχαίρωναν:

«Άντε γ@μηθ***ε είμαι από  Μillwall!», («F**k You, I'm Millwall!»¨).

Μιλώντας στη Mirror Online, ο συνιδρυτής της εταιρίας ζυθοποιίας, εξήγησε πως «αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό, ως έναν φόρο τιμής στον Ρόι. Συγκινηθήκαμε πολύ από την πράξη του. Είναι ένας αληθινός ήρωας».

Όσο για την γεύση της μπίρας; «Είναι πικρή και δυνατή, όπως ακριβώς και ο Ρόι! Έχουμε ήδη παράγει 2,500 λίτρα, αλλά τα περισσότερα είναι σε βαρέλια. Ελπίζουμε να προωθήσουμε μερικές παλέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο την ερχόμενη εβδομάδα».

 

 

Tags: