Ο 23χρονος γιος του Τζέρεμι Κόρμπιν που μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ και κάνει τις Βρετανίδες να τρελαίνονται

Όσο ο ηγέτης των Εργατικών της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, ίδρωνε κόντρα στην Τερέζα Μέι για να αποκτήσει ένα «δυνατό» ποσοστό στις βρετανικές εκλογές, ο γιος του, Τόμι, αποκτούσε το δικό του φαν κλαμπ, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα.

Οι χρήστες των social media έχουν τρελαθεί με τον 23χρονο ηλεκτρολόγο μηχανικό και τον συγκρίνουν, μάλιστα, με τον ηθοποιό Ελάιτζα Γουντ, πρωταγωνιστή της τριλογίας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" κι όχι μόνο.

O ηθοποιός Ελάιτζα Γουντ

Ο 23χρονος είναι ο μικρότερος από τους 3 γιους που απέκτησε ο Κόρμπιν με την πρώην σύζυγό του, Κλαούντια Μπρατσίτα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γιορκ. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τους διαδικτυακούς φίλους του να ψηφίσουν τους Εργατικούς. Εκείνοι, βέβαια, δεν έδειξαν να νοιάζονται τόσο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, όσο για την εμφάνισή του. Σχόλια όπως «σίγουρα πρέπει να βγω ραντεβού με τον Τόμι Κόρμπιν», «γειαααα σου σύντροφε!» και «είμαι κατενθουσιασμένη που ανακάλυψα τον Τόμι» κυριαρχούν στα προφίλ του από τις θαυμάστριές του.

 

Τον προηγούμενο μήνα, ο 23χρονος αποκάλυψε ότι του επιτέθηκαν στον δρόμο και του έκλεψαν το κινητό. Του είχαν επιτεθεί ακόμα μια φορά έξω από ένα κλαμπ τον Φεβρουάριο του 2016. Στην επίθεση αυτή, τραυματίστηκε στο μάτι.

Με τη μητέρα του

Tags: