Η 24χρονη Κρητικιά που στέφθηκε Μις Υφήλιος αποκαλύπτεται στο Star!

Έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη αφού πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε Παγκόσμιο διαγωνισμό Ομορφιάς.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 20 καλλονές από όλο τον κόσμο και κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο: «Ms Transcontinental International» και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 στην Ατλάντα.

Μάλιστα, η καλλονή πριν λίγο καιρό πήρε και τον τίτλο «Miss Beauty Fore Crete 2017». Ο εν λόγω διαγωνισμός είχε σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Η όμορφη Κωνσταντίνα το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει υποστεί λεκτική βία μέσα από τους καυγάδες των γονιών.

Μέχρι τα 6 της χρόνια, η ζωή της ήταν γεμάτη αγάπη και γέλια, όμως οι γονείς της άρχισαν να τσακώνονται και έτσι οδηγήθηκαν στο διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 10 ετών.

Σήμερα, μένει με την μητέρα της και παρόλο που ο πατέρας της έχει κάνει νέα οικογένεια, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Η 24χρονη καλλονή έχει σπουδάσει επιμελήτρια πτήσεων, αφού αγαπά πολύ τα ταξίδια, ενώ εκτός από το modeling, η μεγάλη της αγάπη είναι το kick boxing.

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μόδας και σκοπός της είναι να στηρίξει τις γυναίκες που έχουν υποστεί σωματική και λεκτική βία και να  ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να βοηθήσει όποιες γυναίκες έχουν ανάγκη!

Δείτε το βίντεο...

Tags: