Η κωμικός που πόζαρε κρατώντας το ΚΟΜΜΕΝΟ και ΜΑΤΩΜΕΝΟ κεφάλι του Τραμπ

Η σάτιρα λένε πως δεν έχει όρια, όχι όμως και στην περίπτωση της Κάθι Γκρίφιν, η οποία μάλλον το παρατράβηξε σε τέτοιο σημείο, που αναγκάστηκε να βγει και να απολογηθεί δημόσια.

Τι έκανε; Πόζαρε κρατώντας το κομμένο και ματωμένο κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εν λόγω φωτογράφιση (που είναι πραγματικά creepy), προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ.

Εκτός από μεγάλη μερίδα του κόσμου που αντέδρασε έντονα, η Γκρίφιν πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, που ερευνά εξονυχιστικά οποιαδήποτε απειλή διατυπώνεται στα ΜΜΕ και τα social media κατά του Αμερικανού προέδρου. 

Οι δύο νέες αναρτήσεις από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ επισημαίνουν ότι οι έρευνες για απειλητικά μηνύματα κατά σημαντικών αξιωματούχων έχουν πάντα προτεραιότητα.

Μετά τις αντιδράσεις πολλών διάσημων προσωπικοτήτων που βρήκαν την φωτογράφιση της κωμικού «απαράδεκτη» και «αηδιαστική» (ανάμεσά τους και η Τσέλσι Κλίντον), πλέον οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βρίσκονται σε… συναγερμό, ερευνώντας εξονυχιστικά οποιαδήποτε απειλή διατυπώνεται στα ΜΜΕ και τα social media κατά του Αμερικανού προέδρου. 

Η «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΤΗΣ ΓΚΡΙΦΙΝ

Με ανάρτηση της στο Twitter, η Γκρίφιν ζήτησε «συγγνώμη», σημειώνοντας ότι κατανοεί πως «το παρατράβηξε» και πως έκανε λάθος. 

Στη συνέχεια δημοσίευσε και video, στο οποίο ζήτησε ξανά «συγγνώμη» και υποσχέθηκε να αφαιρέσει το προκλητικό υλικό από το διαδίκτυο

Ωστόσο το «συγγνώμη» της Γκρίφιν φαίνεται πως δεν είναι αρκετό.

Μετά την άστοχη σάτιρα της (όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος), πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη και με την ανεργία, καθώς εκπρόσωπος του CNN, αναφέρει πως πρόκειται να «επανεξετάσει τη συνεργασία του με την Griffin», αν και προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για ακύρωση του συμβολαίου.

OI ANTIΔΡΑΣΕΙΣ 

 

 

Tags: