Η 63χρονη που από καθηγήτρια πανεπιστημίου έγινε...ΜΟΝΤΕΛΟ!

Μπορεί να λένε ότι πρέπει κανείς να προσπαθεί πολύ για να τα καταφέρει, ο παράγοντας, όμως, «τύχη» παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Τον παραπάνω ισχυρισμό επιβεβαιώνει η Λάιν Σλάτερ. Πρόκειται για καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Φόρντχαμ, η ζωή της οποίας άλλαξε μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να βγει για φαγητό, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η Σλάτερ είναι 63 ετών και πολύ περήφανη για την ηλικία της. Το ντύσιμό της είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό και τραβάει τα βλέμματα. Έτσι, κέρδισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων εκείνη τη μέρα. Οι φωτογράφοι, μάλιστα, μπερδεύτηκαν, την πέρασαν για μοντέλο κι άρχισαν να τη φωτογραφίζουν.

Αυτή η μικρή παρεξήγηση έκανε τη Σλάτερ από καθηγήτρια, είδωλο του στυλ και μοντέλο. Δημιούργησε το δικό της μπλογκ και υπέγραψε συμβόλαια με μεγάλους οίκους μόδας.

Καταγγέλλει, με τις φωτογραφήσεις της, τις ηλικιακές διακρίσεις, πιστεύει ότι αν νιώθεις άνετα και όμορφα με ό,τι φοράς φαίνεται στους γύρω σου και αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

 

Tags: