Η γυναίκα που η Ιβάνκα κοιτάει με...μισό μάτι γιατί είναι πιο στυλάτη από αυτή

Μπορεί η είδηση της επίσκεψης της Ιβάνκα Τραμπ στο Βερολίνο να έκανε τον γύρο του κόσμου, εκείνη, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα στ’ αλήθεια ήταν μια…γαλαζοαίματη!

Πρόκειται για την Ολλανδή Βασίλισσα Μαξίμα, που εμφανίζεται πιο χαμογελαστή και πιο στιλάτη από κάθε άλλη γαλαζοαίματη, όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων.  

Η Μαξίμα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης των Γυναικών (το W20) στο Βερολίνο, έκατσε στο ίδιο πάνελ με την Άνγκελα Μέρκελ, την Κριστίν Λαγκάρντ και, φυσικά, τη γλυκύτατη Ιβάνκα, που ήταν μεν κομψά ντυμένη, δεν είχε, όμως, τον αέρα της αντίζηλής της. Η Βασίλισσα κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις για το ντύσιμο και τη συμπεριφορά της και κυριάρχησε στις φωτογραφίες.

Για την Ιβάνκα, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα στη γερμανική πρωτεύουσα, καθώς μέρος του κοινού την αποδοκίμασε, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, όταν υπερασπίστηκε τον πατέρα της.

Ποια είναι, όμως, η Βασίλισσα Μαξίμα;

Η δημοφιλής γαλαζοαίματη ήταν τραπεζικός στη Νέα Υόρκη, ονόματι Μάξιμα Ζορεγκιέτα, μέχρι που παντρεύτηκε τον νυν Βασιλιά της Ολλανδίας. Γεννήθηκε στην Αργεντινή, ενώ ο πατέρας της ήταν στενός συνεργάτης του δικτάτορα Βιντέλα και υπουργός στην κυβέρνησή του. Η Μαξίμα σήμερα είναι 46 ετών.

Γνώρισε τον σύζυγό της, Αλεξάντερ, σε ένα πάρτι στην Ισπανία το 1999. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και τον κάλεσε στο σπίτι της στις ΗΠΑ, για να γνωριστούν καλύτερα. Η επίσκεψή του συνοδεύτηκε από μεγάλες αποκαλύψεις: Ο Αλεξάντερ ήταν ο διάδοχος βασιλιάς της Ολλανδίας. Το ζευγάρι δεν δίστασε να συνάψει σχέση αμέσως, την ώρα που ο λαός του διαδόχου ξεσηκωνόταν, κυρίως εξαιτίας της σχέσης της Μαξίμα με το δικτατορικό καθεστώς της Αργεντινής.

Ο πρίγκιπας απτόητος έπεισε τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας να διεξάγει έρευνα για το παρελθόν της αγαπημένης του, από την οποία αποδείχθηκε ότι ο πατέρας της δεν είχε εμπλακεί σε συλλήψεις και βασανιστήρια, κατά την περίοδο της δικτατορίας.

Όλα τα εμπόδια παρακάμφθηκαν, λοιπόν, κι έτσι η Βασίλισσα Μπεατρίξ ανακοίνωσε το 2001 τους αρραβώνες του Αλεξάντερ και της γυναίκας της ζωής του. Εξ’ αιτίας του παρελθόντος του, ο πατέρας της δεν παρέστη στον γάμο τους. Το ζευγάρι απέκτησε 3 παιδιά, ενώ ο Αλεξάντερ έγινε Βασιλιάς της Ολλανδίας το 2013.

Η Μαξίμα ήταν ειδική πρέσβειρα του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση και τα δικαιώματα των γυναικών, λέγοντας ότι «η οικονομική ένταξη είναι ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο και η εξέρρευσα λύσεων απαιτεί μια συντονισμένη προσπάθεια πολλών παρεμβάσεων». 

Τα ευρωπαϊκά κοσμικά περιοδικά την χαρακτηρίζουν «χαριτωμένη και κομψή».

Ιβάνκα VS Μαξίμα

Τόσο η Βασίλισσα όσο και η Πρώτη Κόρη επέλεξαν φλοράλ μοτίβο για την εμφάνισή τους. Το φόρεμα της Βασίλισσας ήταν ζωηρό κι έντονο, ενώ της Ιβάνκα ήταν πιο ήσυχο και λίγο πιο συντηρητικό, σε γραμμή ‘50s.

Κοιτάζοντας κανείς τις φωτογραφίες, μπορεί να εντοπίσει τη διαφορά στην έκφραση και τον αέρα ανάμεσα στις δυο κυρίες, γεγονός όχι και τόσο ευχάριστο για την Ιβάνκα, που έχει συνηθίσει να είναι το επίκεντρο. 

Tags: