Εγκατέλειψε την καριέρα της στους ουρανοξύστες και επέστρεψε στη Νάξο εκεί που γνώρισε τον έρωτα που την τσάκισε 

Ερωτεύτηκε στη Νάξο, παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, μετανάστευσε στη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα, πήγε να ζήσει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της, χώρισε, εγκατέλειψε τους ουρανοξύστες, και μετακόμισε για πάντα στο νησί, όπου έκανε όνειρα… 

Μια ζωή γεμάτη ανατροπές έχει ζήσει η γλυκιά Μαρία Σαλτέρη! Η ιστορία της έχει όμορφες και δύσκολες στιγμές, μετακομίσεις και αποφάσεις… "τρελές".

 

Το δέσιμο της με το νησί των Κυκλάδων ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια. Μπορεί η Μαρία να σπούδαζε στις ΗΠΑ, ωστόσο τα καλοκαίρια πήγαινε στη Νάξο για διακοπές. Ένα από αυτά τα καλοκαίρια, γνώρισε τον έρωτα της ζωή της, με τον οποίο απέκτησε αργότερα δύο πανέμορφα παιδάκια.

«Στη Νάξο γνώρισα τον σύζυγο μου, ήταν Γερμανός και είχε πάει και αυτός στο νησί για διακοπές. Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να πάμε να ζήσουμε στη Γερμανία. Εκεί δεν αντέξαμε πολύ τη ζωή και γυρίσαμε πίσω, ώσπου αποφασίσαμε να πάμε να ζήσουμε μόνιμα στην Αμερική», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ασυμφωνία χαρακτήρων και οι καθημερινές συγκρούσεις ωστόσο την οδήγησαν στον χωρισμό πριν 8 χρόνια.

Τσακισμένη από τον χωρισμό, παράτησε ζωή και καριέρα για να κάνει μια νέα δύσκολη ζωή στη Νάξο με τα παιδάκια της.

«Είμαστε δεμένοι με τα παιδιά, υπάρχει ένας κόσμος αγάπης στο νησί. Οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Η μέρα εδώ είναι μεγαλύτερη από ότι είναι στην Αμερική, υπάρχει επίσης περισσότερη ελευθερία. Στις ΗΠΑ  και εγώ και τα παιδιά είχαμε αυστηρό προγραμματισμό… Εδώ έχω καλούς και αληθινούς φίλους», πρόσθεσε η ίδια.

Όπως κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις, το αρνητικό στην προκειμένη περίπτωση είναι η δυσκολία να φτιάξει μια χωρισμένη γυναίκα ξανά τη ζωή της, αφού είναι αρκετά κλειστή η κοινωνία…