Η ξανθιά καλλονή  ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ που έκανε του αλατιού ληστές στη Θεσσαλονίκη

Είναι από τα περιστατικά που θυμίζουν κινηματογραφικές σκηνές... Μια δεκανέας των καταδρομών έβαλε τα "γυαλιά" σε επίδοξους ληστές.

Όλα διαδραματίστηκαν το Σάββατο 8 Απριλίου λίγο μετά τις 12:00, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η  καταδρομέας Νατάσα Θεοχαρίδου από την Ορεστιάδα, είδε ξαφνικά κάποιον νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του.

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο... Η Νατάσα χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έτρεξε πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται. Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παρ-πριζ του αυτοκινήτου και φωνάζει.

Οι δύο δράστες, τα έχασαν στην εικόνα της "αγριεμένης" δεκανέα και πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την τσάντα της.

Έπειτα ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν. Ακόμη και τότε η Νατάσα δεν πανικοβλήθηκε κράτησε τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου των δραστών, τη μάρκα και το χρώμα του και τα έδωσε στην αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν έπειτα από λίγες ώρες.

Η Νατάσα Θεοχαρίδου, είναι μητέρα ενός παιδιού 7 μηνών και εκτός από καταδρομέας είναι αθλήτρια του βόλεϋ και αθλήτρια σκοποβολής.

"Έκανα το αυτονόητο. Δεν άφησα δύο κακοποιούς να κάνουν άλλη μια παράνομη πράξη". Και συνεχίζει:"Θόλωσα, όλα μαύρισαν και απλά όρμηξα. Είμαι μαμά ενός μικρού παιδιού και οι σκέψεις μου ήταν για το τι θα γινόταν αν το είχα μαζί μου, αν μου το έπαιρναν", δήλωσε η ίδια.

Σε αναρτηση της στο facebook η Νατάσσα Θεοχαρίδου το περιστατικό πήρε παραπάνω διαστάσεις χωρίς η ίδια να το επιδιώξει ενώ δεν έλλειψαν και κάποιοι που την κατηγόρησαν για ''στημένο'' συμβάν.

Δείτε την ανάρτηση της:

''Φίλοι, το Σάββατο μου συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός με την κλοπή της τσάντας μου. Το γεγονός μέσω ενός γνωστού που ήταν παρών έφτασε σε δημοσιογράφο της Λάρισας και μου τηλεφώνησαν για να διηγηθώ το περιστατικό. Νομίζω ότι πήρε πιο μεγάλη έκταση από ότι ήταν απαραίτητο γιατί έκανα τοαυτονόητο. Άκουσα όμως και κάποια σχόλια για "στημένο" περιστατικό. Μεγαλύτερη κουταμάρα δεν έχω ξανακούσει. Στημένο από ποιόν και γιατί; Είμαι καμιά σταρ και ήθελα διαφήμιση; Και το κόλπο ήταν οι δυο Ρομά που συνελήφθησαν, η αστυνομία, καμιά 30αριά περαστικοί και 5-10 καταστηματάρχες της περιοχής; Π΄ρεπει να μάθουμε να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους συναθρώπους μας. Εμένα με βοήθησαν η δουλειά μου και το ότι είμαι αθλήτρια και έκανα ότι έκανα γιατί "θόλωσα" όταν είδα να με κλέβουν μπροστά στα μάτια μου Τίποτα λιγότερο και τίποτα πρισσότερο. Και τα σχόλια μάλλον τα έκαναν άνθρωποι που θα κοίταζαν άβουλοι και άπραγοι να τους κλέβουν.''

Πηγή: e evros