Στην πασαρέλα η πρώην χορεύτρια που έχασε το πόδι της στη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη

H πρώην χορεύτρια Adrianne Haslet που πριν τέσσερα χρόνια έχασε το ένα της πόδι στη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, έγινε μοντέλο σε πασαρέλα στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Βανκούβερ.

Η 36χρονη, η οποία με το προσθετικό μέλος στο αριστερό της πόδι δηλώνει πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη από ποτέ να πετύχει όλους τους στόχους της, άνοιξε και έκλεισε το σόου της Καναδής σχεδιάστριας Lesley Hampton, κλέβοντας την παράσταση.

«Ήταν εκπληκτικά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τσιμπούσα τον εαυτό μου και έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει»! 

Η Adrianne αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΜΚΟ Be Body Aware με στόχο να συμπεριληφθούν στην επίδειξη μόδας «διαφορετικά» από τα συνήθη πρότυπα μοντέλα, με διάφορους σωματότυπους.

Η Lesley Hampton έμαθε την ιστορία της Adrianne μέσα από ένα άρθρο και θέλησε να την έχει στο show της! 

«Η Adrianne μεταφράζει όλα όσα αντιπροσωπεύει η Lesley Hampton Label», είπε η σχεδιάστρια. «Το να την έχω στην ομάδα μου, δίνοντάς της άλλη μία ευκαιρία να αφηγηθεί την ιστορία της μέσα από τα σχέδιά μου ήταν και καταπληκτική εμπειρία. Μακάρι να δώσουμε το παράδειγμα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αντιστεκόμενοι στα στερεότυπα της μόδας».

Η 36χρονη Adrianne ήταν η τρίτη καλύτερη χορεύτρια ballroom στον κόσμο πριν τραυματιστεί στην τρομορατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ακόμη παλεύει με το μετατραυματικό στρες λόγω των όσων έζησε εκείνη την ημέρα. «Μόλις και μετά βίας κατάφερα να έρθω μέχρι το Βανκούβερ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου και τους είπα πως δεν μπορώ να αντέξω στην ιδέα να τους καλέσουν ξανά λέγοντάς τους πως η κόρη τους ενεπλάκη σε ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα. Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε και η αποθεραπεία είναι ακόμη στην αρχή, αλλά είμαι ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί και θέλω να αποτελέσω έμπνευση για άλλους ακρωτηριασμένους ανθρώπους». 

Tags: