Η 47χρονη ΓΙΑΓΙΑ- fashion blogger που ΚΑΤΑΚΤΑ το διαδίκτυο

Σπάει το διαδίκτυο η 47χρονη από τη Σερβία που είναι…γιαγιά και δεν της φαίνεται! Η Ζακλίνα έχει δυο εγγόνια και πάνω από 158.000 ακόλουθους στο Instagram, αριθμός που αυξάνεται ασταμάτητα.

Η Ζακλίνα είναι fashion blogger, γνωστή ως realfashionist, με αναλογίες που «ανάβουν φωτιές» και με ομορφιά που θα ζήλευαν και 20χρονες! Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες της που φανερώνουν την υψηλή της αισθητική και την αγάπη της για τη μόδα.

Έχει ζήσει για καιρό σε Σουηδία, Γαλλία και Πολωνία, ενώ τώρα ζει στην Ιταλία, οι δρόμοι της οποίας αποτελούν τον καμβά που ποζάρει για το blog της.

Αγαπημένο της hashtag το #grandmotherthatlovefashion (μια γιαγιά που αγαπά τη μόδα), τονίζοντας τη λατρεία που έχει στα εγγόνια της. «Κύριος στόχος μου είναι να εμπνεύσω τις γυναίκες ώστε να ξυπνήσουν την πιο άγρια πλευρά τους» λέει η ίδια, σε κόντρα ρόλο απ' αυτόν της μέσης γιαγιάς.

Η κόρη της είναι 28 χρονών και οι δυο γυναίκες είναι αχώριστες! Μοιάζουν, μάλιστα, με αδερφές. Πολύ συχνά, η Ζακλίνα «ανεβάζει» φωτογραφίες και με τα εγγόνια της.

Η 47χρονη Ζακλίνα είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ηλικία είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στη ζωή!

 

 

Tags: