Η εκπληκτική μεταμόρφωση ενός άστεγου άνδρα σε κούκλο hipster

Συγκινεί η αντίδραση ενός άστεγου άνδρα, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες μεταμορφώθηκε σε έναν ΑΛΛΟ άνθρωπο!

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», ο Jose Antonio ζει στο δρόμο τα τελευταία 25 χρόνια, και εργάζεται περισταστιακά ως παρκαδόρος προκειμένου να κερδίζει τα βασικά για να μπορεί να τρέφεται. Στο παρελθόν εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος, ωστόσο έπεσε σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα να μείνει άνεργος και εν συνεχεία άστεγος.

Την ιστορία του Jose την γνώριζε ο ιδιοκτήτης ενός κομμωτηρίου της περιοχής, ο οποίος αποφάσισε να του προσφέρει ένα ανέλπιστο δώρο, καθώς τον υπέβαλε σε ένα δραματικό makeover.

Όπως θα δείτε τόσο στις φώτο όσο και στο video, ο Antonio μπήκε στο κομμωτήριο ατημέλητος, με μακριά άσπρα μαλλιά και μούσια, και βγήκε… clean cut hipster!

Μάλιστα κατά την διάρκεια της μεταμόρφωσης του, ο φακός τον δείχνει να κάθεται μπροστά από έναν καθρέφτη και να λέει στον καμεραμάν:

«Άσε τις πόρτες του καθρέφτη ανοιχτές, ώστε να δω για τελευταία φορά τον εαυτό μου έτσι. Μετά κλείστες και άνοιξες τες ξανά (όταν θα έχει τελειώσει η μεταμόρφωση)σαν να ανοίγει μια νέα “πόρτα” στη ζωή μου, σαν κάτι συμβολικό».

Η αντίδραση του όταν το makeover του τελείωσε είναι απλά απερίγραπτη και άκρως συγκινητική. Με το που είδε το νέο του εαυτό, ο Jose Antonio είπε:

«Γαμώτο! Θεέ μου είναι απίστευτο! Αυτός είμαι εγώ; Είμαι τόσο διαφορετικός! Κανείς δεν πρόκειται να με αναγνωρίσει, εκτός κι αν τους πω εγώ ποιος είμαι».

Στη συνέχεια η κάμερα τον ακολούθησε στους δρόμους της περιοχής, όπου μια ομάδα γυναικών σταμάτησε για να τον φλερτάρει, θαυμάζοντας το στιλ του.

Μάλιστα επισκέφτηκε και το terrace bar στο οποίο περνά τις περισσότερες μέρες του εργαζόμενος ως παρκαδόρος, και παρήγγειλε μια μπύρα από τον σερβιτόρο. Όπως είναι φυσικό, ούτε ο σερβιτόρος τον αναγνώρισε.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω video γυρίστηκε την Πάλμα τον Ιούλιο του 2015, αλλά έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, καθώς τώρα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.

Ο Jose Antonio είναι πλέον καλοξυρισμένος, έχει πιο υγιές look, αλλά τα γκρίζα μαλλιά του έχουν «επιστρέψει». Δυστυχώς, ψάχνει ακόμα για δουλειά, ωστόσο δεν μένει πλέον στο δρόμο.

Μιλώντας στην ισπανική TV, o Jose Antonio παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έλαβε χρηματική βοήθεια από μια εταιρία που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της:

O 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

«Δεν ήταν απλά μια αλλαγή look. Άλλαξε την ζωή μου. Το μόνο που θέλω τώρα, είναι μια κατάλληλη δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO.

 

 

Tags: