Η γνωστή αστρολόγος ''έφυγε'' από την ζωή

Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της, η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση «έφυγε» σήμερα στις 09:50 το πρωί, από τη ζωή.

Η διάσημη αστρολόγος νοσηλευόταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από ανακοπή καρδιάς που είχε πάθει στο σπίτι της. Τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Σεβαστό, ενώ με τον πρώτο της σύζυγο, Νεκτάριο Λεούση, είχε αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αποστόλη και την Άντα.

(Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Βιργινία Λεούση με την κόρη της)

Διαβάστε εδώ: Πέθανε η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση-Ήταν 1,5 μήνα στην Εντατική

Ποια ήταν η Βιργινία Λεούση

Η Βιργινία Λεούση είχε μια 20ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Αστρολογίας και της Μαντείας.

Στο βιογραφικό της στην επίσημη σελίδα της μεταξύ άλλων, αναφέρεται: 

«Άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας. Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά.

Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι’ αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.

Σπούδασε στην Αμερική - New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της.

Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες.

Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο, καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina».

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 

 

Tags: