Έπαθα σοκ όταν μου είπε ότι κατηγορείται για τον θάνατο της συζύγου του και της γιαγιάς της

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Ρωσίδα σύντροφος του λέκτορα του ΑΠΘ, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, κατηγορείται ότι δηλητηρίασε μέχρι θανάτου την 34χρονη σύζυγό του και την γιαγιά της.

Μετά την απολογία του, ο λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος, και θα παραμείνει στη φυλακή εως ότου δικαστεί η περίεργη αυτή υπόθεση.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του και της γιαγιάς της από αρσενικό, ο λέκτορας του ΑΠΘ ξανάφτιαξε την ζωή του με την Ρωσίδα σύντροφό του, η οποία στο παρελθόν υπήρξε και φοιτήτρια του, καθώς ο λέκτορας ήταν επιβλέπων καθηγητής στην πτυχιακή της.

Η κάμερα της εκπομπής, την συνάντησε στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι όπου συζούσε με τον λέκτορας και το 16 μηνών αγοράκι που απέκτησαν μαζί,

Η Ρωσίδα σύντροφος του καθηγητή, έδωσε την δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Να σημειώσουμε, πως η ίδια όταν εξετάστηκε το 2014 από τους αστυνομικούς, είχε πει πως με τον καθηγητής είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό από το 2012.  Το καλοκαίρι του 2013 πέθανε η σύζυγος του καθηγητή, ωστόσο στην κάμερα της εκπομπής, υποστήριξε πως ο ερωτικός δεσμός τους ξεκίνησε μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Μιλώντας για το πώς της φάνηκε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που τον έκρινε προφυλακιστέο, απάντησε πως:

«Ξαφνιάστηκα, δεν περίμενα να βγει τέτοια απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Δεν υπάρχει τίποτα, τίποτα! Και ο ίδιος ήταν δηλητηριασμένος και η μικρή. Επί ένα χρόνο έκαναν θεραπεία για να αποβάλλουν το αρσενικό που ήταν σε πολύ μεγάλες ποσότητες και μπορούσαν να πάθουν καρδιακή προσβολή».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «έπαθα σοκ όταν μου είπε ότι κατηγορείται για τον θάνατο της συζύγου του και της γιαγιάς της. Να βάλουν αθώο άνθρωπο στη φυλακή; Και ο ίδιος ήταν δηλητηριασμένος! Υπήρχε και το κάδμιο, αλλά δεν ξέρω γιατί το παραβλέπουν όλοι».

Πώς γνωρίστηκε με τον λέκτορα:

«Γνωριστήκαμε στο Πανεπιστήμιο. Η γυναίκα του δεν είχε πεθάνει όταν τον γνώρισα. Τον γνώριζα και από πιο πριν αλλά δεν είχαμε κάτι, απλά μιλούσαμε δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μετά τον θάνατό της αρχίσαμε να μιλάμε πιο πολύ σαν φίλοι και τίποτα άλλο. Συζήσαμε όταν γεννήθηκε ο 16 μηνών γιος μας. Ήταν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δεν το σχεδιάζαμε. Έτσι προέκυψε!»

Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο σύντροφος της δεν μπορεί να σκοτώσει ούτε κατσαρίδα:

«Είναι πολύ καλός, ούτε κατσαρίδα δεν μπορεί να σκοτώσει. Η άλλη πλευρά τον έμπλεξε. Πιστεύω ότι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του. Μου έχει πει ότι η άλλη πλευρά επειδή έχουν μαλώσει και δεν έβλεπαν το εγγόνι τους, είπαν ότι θα σε καταστρέψουμε και θα σε κάνουμε να χάσεις την δουλειά σου, τα πάντα».

Τέλος, εξέφρασε την σιγουριά της πως ο λέκτορας θα βγει από την φυλακή:

«Θα αποφυλακιστεί δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει τίποτε εναντίον του. Όλη η δικογραφία είναι υπέρ του. Το μόνο που βρήκαν ως κίνητρο είναι η σχέση που έχει με μένα. Τόσο καιρό έψαχναν να πιαστούν από κάπου και να πιάστηκαν από αυτό!»

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

Tags: