Αυτά που έχω να σας πω αφορούν στην υγεία του άντρα μου που βρίσκεται σε κίνδυνο

Την αποφυλάκιση του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, ζήτησε για ακόμα μια φορά η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στην εκπομπή «La Biri Biri», προειδοποιώντας πως η ζωή του συζύγου της κινδυνεύει και πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται σε σοβαρή καρδιακή νόσο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραπαίει μέσα στη φυλακή, με τις φλέβες του να σπάνε και τους κοριούς να του πίνουν το αίμα.

«Εγώ ξέρω να συγχωρώ. Δεν θα επιστρέψω στον εαυτό μου να χαθώ. Έχω ιερή υποχρέωση απέναντι στο παιδί μου» είπε αρχικά η Βίκυ Σταμάτη, συμπληρώνοντας:

«Ευχαριστώ τους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μου για την αγάπη και τη βοήθεια τους. Ευχαριστώ τον γιο μου, που είναι ο λόγος που ζω και κατάφερα να επιβιώσω. Ευχαριστώ και τους γιατρούς μου που με βοήθησαν να επιστρέψω στο γιο μου».

Προειδοποιώντας πως ο σύζυγός της δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα, η Βίκυ Σταμάτη είπε:

«Αυτά που έχω να σας πω αφορούν στην υγεία του άντρα μου που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου έχει υποστεί φλεβοθρόμβωση και οδηγείται σε βαριά καρδιακή νόσο. Ο Άκης κρατείται υπό άθλιες συνθήκες. Στο χώρο που τον έχουν τοποθετήσει δεν τον παρακολουθεί κανένας ειδικός γιατρός και δεν ακολουθεί καμιά θεραπεία. Η ελληνική δικαιοσύνη θα είχε επέμβει αν ήξερε τις συνθήκες κράτησής του. Τα πόδια του Άκη αιμορραγούν και οι συνέπειες θα είναι τραγικές».

Παράλληλα πρόσθεσε:

«Εύχομαι να μην πάρετε το άρωμα του κολαστηρίου που δέχεται ο άντρας μου. Δεν του δίνεται καμιά θεραπεία. Δεν υπάρχει καρδιολόγος για να του επιβάλλουν την κατάλληλη θεραπεία τρίπλεξ και by pass που χρειάζεται και έχει ζητήσει».

Τέλος, δεν έκρυψε την συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στην τελευταία της συνάντηση στην φυλακή με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όπου ήταν «παρών» και ο γιος της:

«Το παιδί μου κλήθηκε να βοηθήσει και να δώσει κουράγιο στον πατέρα του, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO.

 

Tags: