Φανταστείτε μια οικογένεια χωρίς τη μητέρα. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη στα πάντα!

Δυο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που μια μάνα δυο παιδιών, έχασε την ζωή της έπειτα από επέμβαση ρουτίνας που έκανε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ώστε να αφαιρέσει μια λάμα από το πόδι της.

Για την 41χρονη Ελένη Αρβανιτάκη ο λόγος, η οποία λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο παρουσίασε επιπλοκές και κατέληξε μετά από οχτώ μέρες, αφήνοντας ορφανά τα δυο της παιδιά.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ οι Αρχές έκλεισαν αμέσως τα χειρουργεία υπό τον φόβο της ενδοσοκομειακής λοίμωξης.

Δυο μήνες μετά, τα χειρουργεία στο νοσοκομείο Ζακύνθου εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά, και μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει την αιτία που η 41χρονη Ελένη «χάθηκε» τόσο άδικα.

Μιλώντας στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ελένης Αρβανιτάκη, δήλωσε:

«Είμαστε στο ίδιο σημείο πάλι. Η γυναίκα μου με τα συμπτώματα που είχε (χαμηλή πίεση και εμετούς), αν είχε φύγει για το νοσοκομείο του Ρίου, θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «μπορεί να είναι και ιατρικό λάθος. Για να μην παρεξηγηθώ έχω κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου».

Όσο για το πώς είναι η ζωή της οικογένειας χωρίς την σύζυγό του;

«Φανταστείτε μια οικογένεια χωρίς τη μητέρα. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη στα πάντα! Τι να σας πω!» ήταν η απάντηση του, καταλήγοντας πως:

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ελπίζω να δικαιωθώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

Tags: