Έγινα παρένθετη μητέρα για την κόρη μου!

H γυναίκα που γέννησε στα 67 της χρόνια το εγγονάκι της, πέρασε πολλά για να τα καταφέρει και αντιμετώπισε επιφυλάξεις από το κοινωνικό περιβάλλον.

Σήμερα όμως, σχεδόν ένα μήνα από τη γέννηση του μωρού όλα άλλαξαν, καθώς η κ. Αναστασία Όντου βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση στον Αμπελώνα της Λάρισας.

Την συγκλονιστική της ιστορία είχε αναδείξει πρώτο το Star, με την 67χρονη να συγκινεί το Πανελλήνιο. Έγινε θέμα σε δελτία ειδήσεων του εξωτερικού για την γενναία της απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα στα 67 της χρόνια και να γεννήσει την εγγονή της στις 20 Δεκεμβρίου. Δύο ημέρες μετά μέσα από την κλινική, μας είχε αποκαλύψει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφαση της, από τους συγχωριανούς της.

Όπως θα δείτε και στο video, στην εκδήλωση κυριάρχησαν οι αγκαλιές, η συγκίνηση και τα «μπράβο» για τη γυναίκα που ήθελε όσο τίποτα άλλο να δει την κόρη της ευτυχισμένη.

Εγώ το έκανα για την κόρη μου, επειδή ήθελε ένα μωρό και εφόσον μπορούσα και οι γιατροί μου το επέτρεψαν...

Μάλιστα τονίζει πως «δεν είμαι μητέρα γιαγιά είμαι!!!»

Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι προσπαθούσε 7 χρόνια να κάνει παιδί. Η Κωνσταντίνα έκανε 7 εξωσωματικές. Είχε ινομύωμα στη μήτρα το οποίο αναπτύχθηκε σε καρκίνο στο ενδομήτριο και τελικά έγινε ολική αφαίρεση. Η μητέρα της, της χάρισε την κόρη της και έγινε σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία η μεγαλύτερη παρένθετη μητέρα στον κόσμο που γεννάει το εγγόνι της.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ

Το κοριτσάκι γεννήθηκε 1 κιλό και 20 γραμμάρια. Είναι καλά στην υγεία του, μεγαλώνει και παραμένει στη θερμοκοιτίδα. Το παράδειγμα της 67χρονης θέλουν να ακολουθήσουν κι άλλες μάνες που οι κόρες τους δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

«Μετά από το ευτυχές αυτό γεγονός έχουν αυξηθεί τα αιτήματα προς τον σκοπό της απόκτησης παιδιού άπό συγγενικά πρόσωπα, δηλαδή τη γιαγιά. Χρειάζεται μια πολύ προσεκτική επιλογή των περιστατικών αυτών και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των δικαστών» δήλωσε ο Ευγένιος Κουμαντάκης, Πρόεδρος της Ελληνική εταιρίας αναπαραγωγικής ιατρικής.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

Tags: