Είναι ζώα, γελοίοι, ξεφτίλες

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, ο Αρτέμης Σώρρας, μίλησε στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου.

Ο επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" απάντησε στα δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι δεν ισχύουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του στην Ελλάδα, ενώ έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τις καταγγελίες, που έχουν γίνει εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», μετά από έρευνες που έγιναν στα συστήματα των τραπεζών, αποδείχτηκε ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός του Σώρρα! Το θέμα ξεκίνησε από την ανακοίνωση του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» που έγινε φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα και στην οποία αναγράφονταν 10 τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους υποτίθεται υπήρχαν 115 τρις δολάρια. Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τραπέζης της Ελλάδος ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο στις 15 Δεκεμβρίου 2016 το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Οικονομική Αστυνομία ότι αυτοί οι λογαριασμοί όχι μόνο δεν υπάρχουν, αλλά είναι γραμμένοι και στην τύχη!

«Για να δεις πόσο ζώα είναι όλοι – και οι δημοσιογράφοι και οι εγκάθετοι- λένε ότι οι λογαριασμοί που επιδεικνύονται από το παγκόσμιο ταμείο της Εθνικής, και της ΑΤΕ δεν ισχύουν! Όλοι οι λογαριασμοί ισχύουν κανονικά, αλλά επειδή είναι τόσο γελοίοι και ζώα βγάζουν κατάπτυστα δημοσιεύματα… Δεν με νοιάζει τι βγήκε στη δημοσιότητα, δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε ξεφτίλας και  ο κάθε ανόητος», είπε ο κύριος Σώρρας.

Οι καταγγελίες που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες στο Star ήταν πολλές για τη δράση του. Μια από αυτές, ήταν για τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής και τα 600 δισ δολάρια που υποτίθεται ότι προσφέρουν οι ομογενείς της οργάνωσης End National Debt στην ελληνική κυβέρνηση, για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας!

«Η μετοχή της Ανατολής είναι από το Μοναστηράκι. Η αξία τους ήταν 10 ευρώ και κατάφερε και τις αγόρασε 5», είπε ένας πολίτης στο Star και πρόσθεσε «στην Πάτρα κοντεύουμε να φτιάξουμε σύλλογο απατημένων φίλων. Ο Σώρρας δεν είχε τελειώσει το δημοτικό, θα είχε καταστρέψει πάρα πολύ κόσμο, αν είχε καταφέρει να σπουδάσει».

Όταν ο κύριος Σώρρας κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες, είπε με ύφος «είχατε βάλει καμιά γύφτισσα και πήρε τηλέφωνο;», κατηγορώντας την δημοσιογράφο του Star ότι αυτή κρύβεται πίσω από την καταγγελία! «Εσύ πήρες μόνη σου τηλέφωνο! Άι μωρέ», της είπε στην συνέχεια! 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Tags: