Θα κατέβω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και θα βγω

Τρία χρόνια μετά την απομάκρυνση του από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αφού πέρασε από σαράντα κύματα, δηλώνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την πολιτική.

Ο «νομάρχης της καρδιάς» μας, όπως έγινε γνωστός ο κύριος Ψωμιάδης, αν και δηλώνει πικραμένος, αδικημένος και από το κόμμα που αγάπησε ξεχασμένος, δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, αντιθέτως θέλει περισσότερο από ποτέ να υπηρετήσει τους πολίτες και την χώρα, που πλήττεται από την οικονομική κρίση.

«Θα κατέβω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και θα βγω», δήλωσε στο star.gr ο κύριος Ψωμιάδης, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

«Με έχουν ξεχάσει από τη ΝΔ, έχουν τρία χρόνια να επικοινωνήσουν μαζί μου! Ξέχασαν τους αγώνες που έδωσα», συμπλήρωσε ο ίδιος, εκφράζοντας το παράπονο, πως κανείς από την Πειραιώς δεν του τηλεφώνησε, ακόμη και όταν τα ηνία του κόμματος πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ξεκαθάρισε πάντως πως θα τελειώσει την πολιτική του καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο ερώτημα «αν θα διεκδικήσει την δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ο κύριος Ψωμιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, χωρίς να αποκλείει τίποτα.

Mετά από αυτόν μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο νυν δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης! «Παγωτό» σαν τις αλατιέρες θα μείνει -μάλλον- ο Δήμαρχος! 

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Tags: