Συγγνώμη αγάπη μου, που δεν σε έσωσα

Ανείπωτος είναι ο πόνος του χαμού της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Βιργινίας Μανασάκη για τον σύζυγό της Γιώργο Ταβερναράκη που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι έχασε την αγάπη της ζωής του.

Με μια σπαρακτική ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Ταβερναράκης αναφέρεται στη σύζυγό του και στο δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει ο ξαφνικός και πρόωρος χαμός της.

«Το χαμόγελό σου φώτιζε τη ζωή μου, τα όνειρα μου πετούσαν μόνο με την σκέψη σου, τα μάτια σου ζέσταιναν την ψυχή μου. Ανοίγω τα μάτια... Σε ψάχνω... Πονάω πολύ... αβάσταχτα πολύ... Συγνώμη αγάπη μου, που δεν σε έσωσα...», έγραψε ο σύζυγος της Βιργινίας Μανασάκη.

Η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στην τελευταία της κατοικία.

Ο πόνος όλων ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό τους, ενώ με λυγμούς ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης είπε το τελευταίο αντίο στη φίλη και συνεργάτιδά του.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, βουλευτές, δήμαρχοι του νησιού καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Μετά την εξόδιο ακολουθία, ακολούθησε νεκρώσιμη πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου και μια στάση μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης όπου κορυφώθηκε το κλίμα συγκίνησης.

Η Βιργινία, που ήταν μητέρα δύο αγοριών, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου, μετά από μεταμόσχευση, στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσαν οι συγγενείς και οι φίλοι της. Όλοι κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό άνθρωπο, εργατικό και ιδιαίτερα προσφιλή και αγαπητό στους συνεργάτες της.

Πηγή: Νέα Κρήτη
Tags: