Πασχίζει να αγκαλιάσει το 3χρονο αγοράκι της

Ένα τρίχρονο γυμνό παιδί χτυπιέται ανελέητα μέσα στο μπάνιο από έναν Σύρο πρόσφυγα ο οποίος θέλει να ονομάζεται πατέρας του. Ο μικρός κλαίει  και προσπαθεί να σηκωθεί. Όμως δέχεται συνέχεια χτυπήματα το ένα πίσω από το άλλο και πέφτει στην μπανιέρα.

Ο άνδρας αδιαφορεί για τις κραυγές πόνου του μικρού και του φωνάζει να μην βγει έξω από το μπάνιο. Η θηριωδία δεν σταμάτησε εδώ. Ο 32χρονος έστειλε το βίντεο στην μητέρα του παιδιού που βρίσκεται στην Τουρκία και άρχισε να την εκβιάζει.

«Μην στενοχωριέσαι και να μην κλαις. Θα έλθει η μητέρα σου να σε πάρει» λέει στο Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, η μητέρα του παιδιού με δάκρυα στα μάτια.

Η μάνα απεγνωσμένα έψαχνε να βρει τρόπο να σταματήσει την κακοποίηση του παιδιού της καθώς όπως ισχυρίζεται ο άντρας της το άρπαξε. Η άρνηση της μάνας να υποκύψει στον εκβιασμό εξαγρίωσε τον Σύρο που της έστειλε δεύτερο βίντεο όπου φαίνεται να χτυπά και πάλι τον μικρό και να του φωνάζει.

«Μου ζητούσε χρήματα και να ξαναπάω στην Ελλάδα για να μείνουμε μαζί. Εγώ του έλεγα δεν έχω να φάω, εδώ πεινάμε. Τι χρήματα και πώς να έρθω εκεί; Το παιδί είναι παιδί σου μου έλεγε. Και αν δεν έρθεις θα συνεχίσω να βασανίζω το παιδί».

Η μάνα απελπισμένη επικοινώνησε με φίλους και συγγενείς  που βρίσκονται στην Γερμανία. Ο ένας από αυτούς ενημέρωσε τον Τζαμίλ Aλράντζλε επίσημο διερμηνέα σε δικαστήριο της Ρόδου ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές δίνοντας μάλιστα κατάθεση.

Ο Σύρος υποστήριξε ότι χτύπησε το παιδί για να το συνετίσει. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα. Για ποιο λόγο υπήρξε όπως καταγγέλλεται αδιαφορία εκ μέρους των αρχών αλλά και των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο hot spot της Χίου στη Σούδα που κακοποιήθηκε το παιδί ενώ σε άλλες περιπτώσεις ενήργησαν γρήγορα

Η μητέρα του μικρού αγοριού  που έζησε την κόλαση ζήτα να βρεθεί τρόπος να πάρει στην αγκαλιά της το τρίχρονο αγοράκι της και να δοθεί ένα τέλος σε μια ιστορία που συγκλονίζει και εξοργίζει. 

Tags: