Έκανε πτώση με αλεξίπτωτο και κατάδυση 

​Πάντα μάχιμος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, συμμετείχε ενεργά την Παρασκευή στην επιχειρησιακή εκπαίδευση των Ο.Υ.Κ., πηδώντας με αλεξίπτωτο και στη συνέχεια, κάνοντας κατάδυση σε βάθος 30 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις Φλέβες.

Δίνοντας πρώτος το καλό παράδειγμα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, πάντα ετοιμοπόλεμος, πήδηξε από το ΣΙΝΟΥΚ, από ύψος 1.200 ποδών - περίπου 400 μέτρων - με αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα.

Γνήσιο «βατράχι», ο ναύαρχος Αποστολάκης, καταδύθηκε σε βάθος 30 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησάκι Φλέβες στον Αργοσαρωνικό.

Η πτώση με αλεξίπτωτο και η κατάδυση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, έγινε στο πλαίσιο της άσκησης "ΙΑΠΕΤΟΣ - 2016'', η οποία εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών.

Μαζί με το ναύαρχο Αποστολάκη και τα στελέχη των ΟΥΚ, στο σημερινό άλμα και την κατάδυση συμμετείχαν επίσης ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, στέλνοντας ένα συμβολικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Τα πλάνα είναι ��ραγματικά εντυπωσιακά, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ!