Είναι φτυστός ο Σβαρτσενέγκερ

​Επίκεντρο της προσοχής έγινε το μεσημέρι της Τρίτης ένας Αμερικανός πράκτορας, ο οποίος ανήκει στην πολυπληθή ασφάλεια του Μπάρακ Ομπάμα.

Ο clean cut και «ατσάλινος» φαινομενικά άνδρας, περίμενε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τον Αμερικανό Πρόεδρο, με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και τα φλας.

AH4A5461_ASFALIA_OBAMA_.JPG
Φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, και γυαλιά ηλίου με μπλε φακό (δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τα εν λόγω γυαλιά πραγματοποιούν μέχρι και αυτόματη σάρωση αντικειμένων-ανθρώπων), στεκόταν στητός και αγέρωχος στο πόστο του.

Τώρα θα μας πείτε γιατί από τους εκατοντάδες πράκτορες του Ομπάμα που βρίσκονται στην χώρα μας ξεχώρισε ο εν λόγω κύριος.

I'll_Be_Back.jpg
Για προσέξτε τον καλύτερα. Μήπως σας θυμίζει κάτι; Όπως θα παρατηρήσετε, ο Αμερικανός πράκτορας είναι «φτυστός» ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στα νιάτα του, όταν πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Τhe Terminator», δηλαδή «Ο Εξολοθρευτής».

film-the_terminator-1984-the_terminator-arnold_schwarzenegger-accessories-sunglasses-595x335.jpg

Μια ματιά στις φώτο του Άρνολντ είναι ικανή για να σας αποδείξει του λόγου του αληθές. Αν και πάλι δεν πείθεστε, σας έχουμε και εναλλακτική, καθώς πολλοί στο πρόσωπο του Αμερικανού πράκτορα, είδαν πράκτορα του… «Matrix»!

T-800-T2.jpg
Terminator 1.jpg
The.Matrix.Reloaded.2003.HDDVD.1080p.x264-iLL.sample.flv_1173.jpg