Τρία περιπολικά παραδόθηκαν τη νύχτα στις φλόγες όταν άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο παρκινγκ του πρώτου τμήματος τροχαίας δυτικής Αττικής στο Περιστέρι.

Στο Πολυτεχνείο έγιναν και πάλι επεισόδια, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη άγνωστοι έσπασαν με πέτρες το τζάμι λεωφορείου και έριξαν κόκκινη μπογιά.

Η επίθεση στο λεωφορείο έγινε στις έντεκα και μισή το βράδυ στη συμβολή των οδών  Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος.

Το λεωφορείο είχε σταματήσει στη στάση όταν τρία άτομα πλησίασαν και με πέτρες έσπασαν το τζάμι του οδηγού και έριξαν στο εσωτερικό του κόκκινη μπογιά.

Για τρεις ώρες κουκουλοφόροι που έβγαιναν από το Πολυτεχνείο έριχναν μολότοφ κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στην Τοσίτσα.

Ένας 36χρονος, που φαίνεται ότι είχε καθοδηγητικό ρόλο συνελήφθη, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Το βίντεο από την επίθεση σε δικηγορικά γραφεία στην οδό Μπούσγου στο κέντρο της Αθήνας αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι τρεις κουκουλοφόροι σπάνε με σφυριά την πόρτα της εισόδου και τις κάμερες ασφαλείας και πετάνε φέιγ βολάν. Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε γιατί τα δικηγορικά γραφεία διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για ξένα φάντς και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών.