Με τάμα το επίδομα θέρμανσης. Θα είναι το γούρι του 2018

Φωτογραφια αρθρογραφου

Όποιος καταφέρει να πάρει μέχρι τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου, έστω "κουτσουρεμένο"... επίδομα θέρμανσης, θα πρέπει να εκπληρώσει το τάμα που θα έχει κάνει , να ανάψει κερί και να θεωρεί για τον εαυτό του, ότι του έτυχε το γούρι της νέας χρονιάς.

Το υπουργείο Οικονομικών με τη μέθοδο "από εβδομάδα σε εβδομάδα, από ημέρα σε ημέρα, από ώρα σε ώρα" δεν έχει καταστεί δυνατόν ακόμη τρεις εργάσιμες -πλέον- ημέρες, πριν από την εκπνοή της τελευταίας εργάσιμης του 2017 να εκδώσει την περίφημη υπουργική απόφαση για να πάρουν το επίδομα όσοι έχουν υποβάλλει αίτημα μέχρι τώρα κι όσοι υποβάλλουν τις επόμενες τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις γιοκ στο Taxisnet 

Φαίνεται λένε στην αγορά -με σκωπτικό και εντελώς περιπαιχτικό ύφος- ότι πρόκειται για τη μέθοδο να δοθούν -αν και όποτε- τα επιδόματα θέρμανσης τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και είναι εντελώς απαραίτητο το πετρέλαιο θέρμανσης....

Ειναι επίσης μια φιλολαϊκή προσέγγιση καθώς τα νοικοκυριά έχουν το επίδομα αυτό περισσότερο από ποτέ ανάγκη, καθώς η τιμή του 1000λιτρου έχει προσεγγίσει παρά κάτι ψιλά τα 1.000 ευρώ. Για την ακρίβεια τα 994 ευρώ.

Το πώς θα ζεσταθούν αυτές τις κρύες γιορτινές ημέρες τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, δεν φαίνεται να απασχολεί τους ιθύνοντες.

Ακόμη ψάχνουν τον "αλγόριθμο" πόσα θα δώσουν σε πόσους  και πότε, με ποια εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. 

Μέχρι τότε;

Όποιος αντέξει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top