"Σήμερα φεύγουμε από εδώ περισσότεροι από βέβαιοι ότι η ημέρα της ανατροπής πλησιάζει" τόνισε μεταξύ άλλων στην κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, που κατάφερε αυτό που μάλλον μοιάζει δύσκολο για άλλους:  Άπαντες στη ΝΔ έβαλαν τα εσωκομματικά τους στην άκρη και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

 

Δεκάδες βουλευτές, πρώην υπουργοί, δήμαρχοι, κομματικά στελέχη και πρόσωπα πρώτης γραμμής, ήταν εκεί.  Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Θεόδωρή Ρουσόπουλο,  ο διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου που έσπευσε μετά το τέλος της ομιλίας του Άδωνη Γεωργιάδη να τον αγκαλιάσει

Όσο για την ομιλία του, ήταν «χείμαρρος» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, προέβλεψε ότι θα γίνουν εκλογές,  ενώ έφερε ως παράδειγμα και ρεπορτάζ του Star  με τις δηλώσεις του υφυπουργού κοινωνικών ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου

"Τον πετυχαίνει μια δημοσιογράφος του Star, η κυρία Παναγοπούλου και λέει "με σταματάνε στο δρόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μου λένε θέλω να πληρώνω περισσότερα".  Υπάρχει ένας Έλληνας που δεν πέθανε στα γέλια βλέποντας το βίντεο;" Αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.