«Επικίνδυνες Σχέσεις» και… πολλοί διάσημοι στην επίσημη πρεμιέρα του Κιμούλη – Τo Star ήταν εκεί

Το έργο του Πιερ Σοντερλό ντε Λακλό μεταφέρεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλμα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις» στο Θέατρο Άλμα. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο Star για το έργο που διασκεύασε και σκηνοθετεί ο Γιώργος Κιμούλης.

Στα αριστοκρατικά σαλόνια της ναζιστικής Γερμανίας γίνονται “Σόδομα και Γόμορα”. Έρωτας και πολιτική μπλέκονται επικίνδυνα με τον Γιώργο Κιμούλη να γίνεται αρχηγός σε παιχνίδια αποπλάνησης …..

«Bλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι είναι αστείοι, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την πολιτική και γενικώς για το τι γίνεται γύρω τους πέρα από την ερωτική τους ζωή! Δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για να ξεπερνούν την ανία  τους», δήλωσε στο Star, η ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια.

Λαμπεροί προσκεκλημένοι παρακολούθησαν το έργο του Πιερ Σοντερλό ντε Λακλό, που μέσα από επιστολές μας δείχνει πώς τα πάθη και οι εμμονές ενός ανθρώπου μπορούν να καθορίσουν την μοίρα του….

«Οι άνθρωποι σε αυτό το έργο δεν ασχολούνται με το τι συμβαίνει γύρω τους! Πάντα αυτό συμβαίνει δεν ασχολούμαστε πολύ με όσα γίνονται, δεν αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα», είπε από την πλευρά της η ηθοποιός, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Έχουμε τον καλύτερο καπετάνιο, τον Γιώργο Κιμούλη και ένα φανταστικό πλήρωμα, που έχει απίστευτες δυνατότητες και καλό γούστο», συμπλήρωσε η ηθοποιός, Μάρα Δαρμουσλή.

Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα αποσπάσματα κλασικής μουσικής ενισχύουν τη δυναμική του έργου, ενώ η έμπειρη ηθοποιός, Μάρω Κοντού στη σκηνή κάνει ακόμη πιο δυνατή την πλοκή. 

«Το έργο δείχνει ότι αρέσει πολύ! Είναι σκηνοθετημένο πολύ ευφάνταστα από τον Γιώργιο Κιμιούλη…  Όλος ο θίασος είναι ο καθένας για το ρόλο του και νομίζω ότι το έργο έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά του», υποστήριξε η κυρία Κοντού.

Κλείνουμε με μια φράση, που λέει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Κιμούλης ως άλλος Βαλμόν πως ένα πράγμα αξίζει στη ζωή τελικά:  Ο ΕΡΩΤΑΣ!

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top