Χρονιά του θαλάσσιου τουρισμού το 2018 για την Ελλάδα

Δείτε τον τιμοκατάλογο μιας εβδομαδιαίας κρουαζιέρας τον Ιούνιο

 Χρόνια του θαλάσσιου τουρισμού θα ειναι το 2018 για την Ελλάδα, όπως όλοι διαβεβαιώνουν. Το γιώτινγκ αλλά και η κρουαζιέρα κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους,  ενώ καινούριες αγορές ανοίγονται απο το εξωτερικό για τη χώρα μας .

«Βλέπουμε τους Αμερικανούς που δεν τους περιμέναμε, αλλά πλέον και απο την Ανατολική Ευρώπη, ενώ και οι Βόρειοι που προτιμούσαν άλλες αγορές έρχονται πλέον δυνατά σε εμάς», δηλώνει στο Star o Γιάννης Κουρούνης,  Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλασσίου Τουρισμού.

«Η εικόνα ειναι καλή. Οι παρακρατήσεις ειναι αυξημένες κατά 20% τουλάχιστον, ενώ και μειώσεις τιμών υπάρχουν σε σχέση με πέρυσι» δηλώνει  ο Αντώνης Στελιάτος,  πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.   

Ο "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ " ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Για να έχετε μια εικόνα του τι ισχύει για το μήνα Ιούνιο για εκδρομή μιας εβδομάδας:

-Ιστιοπλοϊκό σκάφος με 6 επιβάτες και καπετάνιο: 3.000 έως 4.000 ευρώ

-Καταμαράν για 8 άτομα με καπετάνιο:  4.000 έως 6.000  ευρώ

Και για όσους θέλουν κάτι πιο ακριβό:

Μηχανοκίνητο σκάφος με 8 άτομα επιβάτες και πλήρωμα: Έως 40.000 ευρώ.  

Η κρίση στη γειτονική Τουρκία πάντως διώχνει πολλούς επισκέπτες,  κυρίως απο τον Βορρά,  προς τη χώρα μας και αυτό ειναι κάτι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν οι Έλληνες πλοιοκτήτες.

«Τα τουρκικά σκάφη ακόμα δεν έχουν βγει στην αγορά. Κάποια παράνομα είναι διασκορπισμένα στη Μεσόγειο, αλλά και απο εκεί μην περιμένουν πολλά πράγματα. Έχουν προβλήματα δικά τους με τη νομοθεσία τους και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»  δηλώνει ο Σταύρος Κυριακούλης,  Πρόεδρος Δ.Σ.  της Μαρίνας Ζέας.

 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top