Μήπως είστε τυχερός; Κλήρωσε σήμερα μία ακόμη φορολοταρία

Διαβάστε πώς μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε

Μήπως είστε τυχερός; Κλήρωσε σήμερα μία ακόμη φορολοταρία

Έγινε σήμερα το απόγευμα μία ακόμη κλήρωση της «φορολοταρίας» από την   Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Οι 2.000 τυχεροί λαχνοί κερδίζουν από  1.000  ευρώ.  

Στην κλήρωση οι λαχνοί  αντιστοιχούσαν σε  ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο, με δικαιούχους τους ενήλικες άνω των 18 ετών που διαθέτουν ΑΦΜ και είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.

Οι συναλλαγές αντιστοιχούν συγκεκριμένα:

-Μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

-Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

-Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

-Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Τα χρηματικά έπαθλα  είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στονοποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, 2ο, κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Μπαίνοντας στην ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) με τους κωδικούς του Taxis μπορεί να δει ο φορολογούμενος αν κέρδισε στη σημερινή κλήρωση αλλά και αναλυτικά στοιχεία με τους λαχνούς που συμμετείχε στην κλήρωση.   

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi μπορείτε να επιλέξετε «Είσοδος στην εφαρμογή» όπου στη συνέχεια και αφού βάλετε το όνομα χρήστη και τον  κωδικό σας στο TAXISnet επιλέγετε εκτύπωση, στο πλαίσιο «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». 

Διαβάστε πατώντας εδώ τους ηλεκτρονικούς λαχνούς που κληρώθηκαν.    

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top