«Αγκάθια» στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που απομένουν

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που απομένουν ώστε να γίνει και το τελευταίο βήμα και να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση. Στόχος να έχει ψηφιστεί μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους θεσμούς στο Eurogroup.

Όπως είπε ο Γιώργος Παππούς στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί εξακολουθούν να είναι ένα από τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα θα γίνει ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τους αρμόδιους υπουργούς και αυτό σημαίνει ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου πάει για πολύ αργά το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συμπεριληφθεί η διάταξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού, υπάρχει μια σχετική τεχνική επεξεργασία για πλήρη κατάργηση όλων των διατάξεων του κώδικα πολιτικής δικονομίας για τους φυσικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία και την προσαρμογή των διατάξεων του κώδικα για αποκλειστικά ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δείτε το ρεπορτάζ

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top